Asta seara aflam vesti noi la folkusor

Dragelor si dragilor

Asta seara, vin niste baieti plini de forta si bucuria de a canta: trupa Old News. Au facut probe aseara, inainte de folkusor si vreau sa spun ca m-au impresionat cat de curat si cu câta fericire canta ei blues si rock. Nu vreau sa spun multe acum, astept doar momentul concertului, ca sa savurez tot ce au ei de daruit.

Tu unde vei fi diseara? In fata televizorului, la stirile acelea groaznice? Eu te astept la SocietyPub de la 9 seara, sa aflam “stirile” reale; sa ne daruim stare de bine unii altora, pe vestile bune si proaspete aduse de trupa “Old News”

Aseara s-a intamplat o noua intalnire a folkusorului. A noua, de cand am lansat acest concept care ma face fericit mereu si mereu, prin bucuria oamenilor ce vin acolo si dau stare de bine celorlalti.

Au fost oameni noi care au cantat pentru prima data, dar si cantaciosi deja consacrati la folkusor. Ne-am bucurat cu totii (sala a fost absolut full) de muzica, de vorbe si zambete, intr-un cuvant, de stare de bine…

In curand voi primi pozele si filmuletele facute de Oana Boncu, careia ii multumesc si pe calea asta pentru devotamentul sau fantastic de a surprinde momente magice cu oamenii de la folkusor. Cand le postez, te anunt ca sa afli sau sa revezi si tu starea fantastica de aseara.

Hai ca e usor! E folkusor!

P.S. Vinerea viitoare, pe 1 martie il avem la folkusor pe Marius Batu, unul dintre mentorii mei in viata muzicala si Omul pe care il pretuiesc enorm pentru ce este si pentru muzica sa extraordinar de frumoasa. Marius a facut legenda la Poesis si la Pasarea Colibri si care face si in continuare aceasta legenda a Poesis sa fie vie si autentica…

 

Comentarii

comentarii