Folkușor de Cireșar

Ce ți-e și cu starea asta de bine… Sau bunăstare, cum se mai numește. Dacă nu ți-o faci tu, ți-o face altul, cum vrea el. Atunci când ți-o creezi tu, e victoria ta, e starea ta de bine, e cum alegi tu să fie.

Am dat frâu liber chemării de a face o nouă seară de Folkușor, să ne (re)întâlnim și să cântăm. Să facem starea de bine cum vrem noi. E singura ”rețetă” de bunăstare pe care o cunosc.

Am stat cu ochii pe calendar, să găsesc o zi numai bună, că nu e lesne să strecor asta printre NumeroAtelierele pe care le organizez la NumeroSfera. Că mă pasionează și numerologia, pe lângă cântatul la chitară. Așa că nu apuc să lenevesc prea tare.

M-am sucit, m-am răsucit să găsesc o zi numai bună de cântat în aer liber. Și am găsit: 1 iunie.

Terasă? Păi la Cafeneaua Actorilor, vara, se deschide terasa. Și e pe malul lacului, în Parcul Tineretului. Adică tot ce e nevoie pentru un Folkușor în aer liber. În prima zi de Cireșar. Cu tine. Super tare, mi-am zis!

Am vorbit cu Daria și cu Dan.  Și ei așteaptă să se (re)vadă cu tine.

Între timp am și făcut o repetiție. Care repetiție, că e cântare în toată regula, când ne adunăm la sală!

Am cântat vreo 5 ore piesele pe care le-am ales și doar alte treburi ne-au făcut să ne oprim.

Te invit și pe tine, dacă vrei să cânți o piesă-două, pe scenă la Folkușor. O să vezi că starea de bine crește până la cer când ești cu prietenii.

Dacă accepți invitația, scrie-mi un email scurt (bobo@folkusor.ro), ca să-ți pregătesc intrarea în scenă. Poți să-ți iei chitara cu tine, sau poți ruga un prieten să te acompanieze. Sau poți cânta cu chitara mea. Esențial e să îndrăznești să te bucuri cât mai mult venind acolo.

Nu te mai țin cu povești, recapitulez doar:

  • Folkusor de Cireșar, pe 1 iunie 2017, pe terasă, la Cafeneaua Actorilor, în Parcul Tineretului. De la 7 jumate seara până obosim de cântat. (linkul locației aici: http://cafeneauaactorilor.ro/).
  • Rezervările se fac direct acolo, nu mă ocup eu cu asta.
  • Invită-ți prietenii să cântăm live și dă-mi un email dacă vrei să vii și tu pe scenă. Vorbim în privat detaliile organizatorice

Să ne revedem cu drag și bucurie!

Hai că e ușor! E folkușor!

Bogdan (Bobo)

P.S. Dacă nu ai văzut încă pozele de la Folkușor de Dragobete sau de la alte seri de până acum, dă click aici să te bucuri de ele.

Comentarii

comentarii