Folkusor unplugged – cu Bogdan si Daria

Poveste e cam așa: duminica trecuta am fost sa pap ceva bun la un bistro unde deja m-am împrietenit cu gazdele, Simona și Decebal. Sunt oameni foarte frumoși. Și la chip și la suflet. E imposibil sa nu-ți placă de ei și să capeți încredere că poți întâlni mereu mai mulți români fericiți prin țara asta.

Și cum la ei în ”ogradă” vine aproape duminică de duminică cineva să cânte la chitară, m-au întrebat dacă nu aș vrea să vin și eu să cânt ceva duminica viitoare. Am zis da, deși nu e loc de scenă unde să montăm sculele și să cântăm cu toată Trupa de Folkușor. Așa că va fi ceva inedit, că merg numai cu Daria și facem un ”Unplugged de Folkușor”, cum nu am mai făcut de vreo 4 ani… Am facut si event pe FB pentru asta (click aici)

Deci, ne vedem duminică, pe 15 decembrie, de la 7 la 9 seara, în acest loc foarte drag mie, UBLO Bistro. Poți să dai un ochi pe pagina de Facebook a locației – click aici

Strada Clucerului 45, pe undeva între Piața 1 Mai și Arcul de Triumf.
Mâncarea e absolut delicioasă, gazdele sunt minunate, atmosfera e tihnită și caldă, ca într-o sufragerie bine îngrijită, iar eu cu Daria avem chef de a cânta niște piese de folkușor mai ”ca la gura sobei”.

Vorba cântecului, ”E destul de mica, camera mea, dar încap toți prietenii mei în ea…”

Rezervările se fac direct la locație (0743 447 476), în limita locurilor disponibile.
Nu se plătește bilet de intrare.

Să ne revedem, deci, sănătoși și bucuroși de stare de bine!

Hai, că e ușor! E folkușor!

Cu drag,
Bogdan

Comentarii

comentarii