Salutare!

Bun venit!

Eu sunt Bogdan, dar raspund mai repede daca ma strigi Bobo. Inca “acordez” acest site,  dar in curand va incepe joaca adevarata si vom face impreuna lectii usoare de cantat la chitara 🙂 Si o sa cantam impreuna, ca sa ne distram la maxim in timp ce invatam sa ne bucuram de pasiunea noastra.

Intre timp, ai grija sa ai chitara in stare buna!

Daca n-ai o chitara, ar fi bine sa-ti faci rost de una si sa canti cu noi. Aici totul o sa fie usor si simplu; de greu si de complicaciuni e plina lumea. S-au cam saturat toti sa faca lucrurile greu, complicat, cu chinuri si jale. Aici n-o sa vezi asa ceva!

Numai la tine este alegerea de a intra aici, in spatiul unde muzica se poate invata si canta usor, ca intr-o joaca!

Cat mai vrei sa astepti, sa stai pe bara si sa-i vezi pe altii in jurul tau bucurandu-se de pasiunea lor, pe cand tu doar iti spui ca e prea greu sa faci si tu asta? E usor si e simplu sa canti la chitara! O sa vezi, numai stai pe aproape!

P.S. Pana tunez si acordez totul pe aici pe blog, te rog sa te gandesti si sa-mi spui pe bune: ce te opreste sa faci ceva usor si placut pentru sufletul tau?

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “Salutare!

  1. Aşaaa… Bine te-am găsit, Bobo! 🙂
    Azi dimineaţă (4 decembrie 2012 carevasăzică) am dat peste situl tău. Mulţumesc Bobo! Fac parte din categoria oamenilor care s-au săturat de critici, că de complicăciuni am eu grijă să mi le fac… Ca şi acum, de exemplu. 🙂
    Am cântat de dimineaţă ca haiducii iar la prânz mi-am luat o chitară. Sunt zero în materie de teorie, deşi am cântat în urmă cu jde ani la o mandolină. Vag de tot îmi mai amintesc de bulinele de pe portativ… ei şi? Să vedem ce prind de la tine, căci d-aia am venit şi d-aia las o urmă p-aici.
    Spor la înregistrat lecţii şi, încă odată, mulţumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *