Intr-o vineri, pe la 44 de ani

Oamenilor buni si frumosi ce sunteti, azi m-am apucat sa fac 44 de ani de viata. Si simt ca tare bine imi este…

Cu toate cele care-mi vin in minte despre mine si despre voi, cei cu care mi-am intersectat viata la vreun moment dat sau cu care ma intalnesc zilnic sau numai aici, pe blog, ma simt si mai puternic si mai bun si imi dau seama ca Viata este extraordinar de vie si de frumoasa!

Viata mea este perfecta asa cum este si este exact ceea ce am nevoie eu, ca Om, pentru a trai frumos si deplin si de a va darui si voua din bucuria mea de A FI! Va multumesc Voua, oamenilor din viata mea, pentru ca existati, caci prin voi toti imi implinesc si eu existenta!

Simt ca nu traiesc degeaba si ma bucur de fiecare moment ce-l petrec, impreuna cu mine, prin viata mea. O fac cantand, bucurandu-ma si aratand recunostinta PUTINTEI de a face tot ce simt si aleg sa fac .

Am o fiica extraordinara, pe care o iubesc cu toata inima si pe care inca nu am cunoscut-o pe deplin, caci si ea se transforma in fiecare clipa, iar mie cateodata mi-e mai greu sa-i tin pasul. Zilele acestea am simtit puterea fantastica a Mariucai, maturitatea ei, dar si bucuria copilului care vrea sa ofere din plin din darurile sale de Om.

Printre altele, am avut o foarte buna discutie cu ea acum doua zile, despre cum prezint materialele pe blogul acesta. Si mi-a aratat foarte simplu si rapid ce as putea imbunatati si ce-as putea adauga la viitoarele mele lectii de folkusor pentru a darui mai mult si mai bine din aceasta joaca de-a chitara si de-a muzica… Asa ca am multa treaba aici si sunt tare bucuros s-o fac cat mai repede.

Azi ma bucur de mine si de ziua mea, iar de maine incolo o sa continui sa ma bucur deplin de mine si de Viata mea. Asa cum o fac de 44 de ani incoace!

Printre toate bogatiile vietii mele, Oamenii frumosi ce Sunteti, chitara mea si Folkusor sunteti cu totii parti extraordinare din Viata mea… Va sunt recunoscator si ma inclin in fata voatra!

La Multi Ani noua, tuturor, si sa avem sufletul plin de iubire si de muzica Universului!

Cu recunostinta si smerenie,
Bogdan (Bobo)

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “Intr-o vineri, pe la 44 de ani

  1. La multi ani! Am gasit de curand site-ul si as vrea sa intreb daca tineti si cursuri individuale. Multumesc frumos. Dana M.

  2. Felicitari, Bobo! O inima mare si-un suflet deschis! Cine iubeste muzica, iubeste viata, nu traieste degeaba, dimpotriva! Succes si la mai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *