La început de Cireșar

Pentru mine, unul, seara de Folkușor de Cireșar, de pe 1 iunie 2017 a fost mai mult decât o seară cu prietenii…

A fost un festival al stării de bine, un festival de Folkușor cum nu am mai trăit până acum. Dacă ai fost acolo, știi ce vreau să evoc. Dacă nu ai fost, vino data viitoare! Nu știu cum va fi, dar știu (nu doar cred) că oamenii știu să fie Oameni, atunci când cântă lasând sufletele lor să ”vorbească” în locul minților lor…

Mulțumesc mereu și mereu lui Daria și Anca (voci perfecte), lui Daniel (tobe și voce), lui Costel (chitară), Stelian (bass), Laci (sunet), Dan (suport tehnic)

Iată niște imagini care vorbesc de la sine, pentru aducere aminte… Mulțumesc lui Sandu pentru toată susținerea și bucuria de a face posibilă această întâlnire la Cafeneaua Actorilor!

Multumesc aici lui Ovidiu Ștefan, Luanda, Cristina, Lidia și Klara pentru susținere și pentru fotografiile făcute și dăruite ție și mie!

Mă înclin cu recunoștință în fața ta, Omul minunat care știi să traiești cu bucurie viața!

Să ne revedem sănătoși și cu bucurie în suflet!

Hai că e ușor! E Folkușor!

Bogdan (Bobo de la Folkușor)

P.S Pe 6 septembrie 2017 se împlinesc fix 5 ani de la prima Seară de folkușor. Deja mi-e gândul, emoția și fapta către acel moment când ne vom revedea la această aniversare. Cândva, în septembrie 2017. Până atunci și după acel moment, să trăim cu ușurință, bucurie și glorie tot ceea ce avem de trăit fiecare!

Comentarii

comentarii