La Mijloc de Florar

Primavara e in manifestare si ma bucur din inima pentru tot ce pot primi de la ea.

Încă de pe 26 martie mi-am luat doza de bucurie cum se cuvine, cântând cu tine folkușor si bucurându-mă de muzica sufletului.

Și pentru că la atunci am cântat atât de frumos și ne-am simțit atât de bine și am gustat din starea minunată creată de noi toți, simt să continuăm să-i dăm primăverii ce este al ei și să ne facem și nouă un cadou: o nouă întâlnire la Mălina și Lucian Timo in ogradă, la The George and Dragon Pub.

La Mijloc de Florar

La mijloc de Florar, pe 16 aprilie 2016, tot într-o sâmbătă, de pe la 7 seara. 

Pe lângă piesele cântate în martie, au rămas multe altele necântate și au apărut altele noi, pe care abia aștept să ne revedem și să le cântăm împreună.

Până atunci, le pregatesc împreună cu Daniel si cu Dorin, că la fiecare întâlnire la sala de repetiții noi mai ”punem” de-un fel de folkușor 🙂

Dacă ai și tu vreun cânticel de folkușor pe care dorești să-l cânți, dă-mi de veste (bobo@folkusor.ro) ca să o pregătim și te așteptăm pe scenă, cu noi.

Până ne revedem, vreau să-ți multumesc pentru fiecare moment petrecut împreună, la Serilșe de folkușor de până acum, precum și pentru fiecare cântec pe care l-ai cântat și pentru fiecare gând bun trimis în acest spațiu cu stare de bine. Stare de bine care se creează întotdeauna, numai când suntem împreună.

Căci cu toții Suntem in Tot de-a Una! Și cu toții avem dorința, mai mult sau mai puțin ascunsă, de a ne uni sufletele prin muzică.

Te aștept cu toata inima la o noua seară de folkușor, Omule drag! Să ne bucurăm, zic!

Hai, ca e ușor! E folkușor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkușor)

P.S. Iata cateva poze de la seara de folkuțor din martie. Chiar dacă pozele nu vor putea niciodata să cuprindă în întregime toată starea bună ce-o trăim la folkușor

Folkusor 26 martie

Folkusor 1 26 martie

 

 

Cu Gratiela

Cu Gratiela

Cu Alyanna

Cu Alyanna

 

 

Comentarii

comentarii