Magicienii vin la folkusor

Sâmbata asta, pe 8 februarie 2014, la un an de cand au cantat acolo pentru intâia data, revin la pe scena folkusorului doi magicieni ai muzicii, aducându-ne bucurie si stare de bine intr-un concert numit “When violin meets guitar“…

Magicienii se numesc Emilian Florentin Gheorghe (chitara acustica) si Cristi Horia (vioara). Ei se intalnesc intr-o armonie absoluta, intr-un stil absolut deosebit, minunat, daruindu-ne bucuria muzicii si placerea de asculta multe piese cunoscute, din diverse zone muzicale, dar cântate intr-un al fel – excelent cu totul si cu totul!

Eu am ramas vrajit de cand i-am ascultat pentru prima oara impreuna, acum un an, tot pe scena folkusorului, chiar daca pe Florentin il cunosc si-l pretuiesc de aproape 15 ani, pana acum un an nu-l auzisem impreuna cu Cristi.

Ce fac oamenii acestia impreuna, cand canta, este absolut fenomenal! Este magic, pe bune!

Asadar, o noua seara “by folkusor”, la SocietyPub, unde poti sa stai cu prietenii si sa te bucuri cu inima de tot ce-ti este oferit de cei doi oameni care stiu sa faca muzica extraordinar de buna si sa ti-o ofere din inima

Chiar ma gandeam zilele trecute, cum ar fi sa mai am bucuria de a mai putea oferi o asa seara de muzica precum stiu Cristi si Florentin sa faca…  Si iata, puterea gandului s-a concretizat aproape instantaneu si magicienii vin sa-mi implineasca dorinta.

Asa ca – pana la seara de folkusor de pe 14 februarie –  te astept sâmbata ce vine la folkusor, sa ne bucuram impreuna de noi, de prietenie, de magia muzicii in intalnirea dintre viara si chitara.

O seara magica, cu muzicieni magicieni! Te astept cu bucurie si pe tine, la intalnirea!

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

P.S. Aici un link catre detaliile evenimentului, publicate pe FB

Comentarii

comentarii