Puncte de vedere

Câteva “puncte de vedere”, de la cei/cele care au trecut pragul folkusorului, de-a lungul timpului…

Le multumesc cu recunoştinţă!

Alina ZabulicaAlina Zăbulică

“Pentru mine a insemnat tare mult Folkusor intrucat prin aceasta intalnire am ajuns sa imi fac prieteni si amici in Bucuresti.
Avand in vedere ca eram nou venita la capitala si nu cunosteam multa lume, dupa interactiunea virtuala cu mai multa lume pe pagina lui Doru Rizescu, a intervenit curiozitatea de a face asocierea cu realitatea, iar Folkusor a fost cel mai prielnic moment pentru a aduna cat mai multi amici virtuali.
De aici a inceput sa se dezvolte totul…sa se lege prietenii, relatii, bucurii si buna dispozitie….de la un om, doi, veniti la Folkusor am cunoscut altii trei….si tot asa s-a consolidat baza mea de prieteni din Bucuresti. Si, ori de cate ori revenem in mijlocul acestui eveniment aveam sentimentul ca nu sunt atat de singura intr-un oras strain, oarecum mie, avand in vedere ca sufletul meu e la Iasi.
Deci Folkusor a fost deschiderea catre o noua lume, bucuria de a cunoaste oameni dragi, placerea de a asculta un gen de muzica pentru sufletul meu si de a umple golul din inima mea plecata de acasa”

Coca PopescuCoca popescu

“Folkusor – Muzica este in casa prieteniei, Un loc in care se canta iubirea si buna dispozitie
“Lasa-ti sufletul sa cante , pe acorduri de chitara, Folkusorul nu e taina,
Este cantec, bucurie, revarsat in prag de seara”

 

 

Delia Negruta cropDelia Negruţă

“… Folkusor. Un loc unde pasiunea de a canta intalneste dragostea de a trai. Muzica, cantata cu sufletul. Si cuvintele nu pot descrie cat de bine te simti, unde in alta parte decat la Folkusor!… “

 

 

Alina PavelAlina Pavel

“…Pentru ce îmi place de mor să merg la Folkușor?
Știi vremea aia din facultate, mai ales în Regie sau Grozăvești, când, la orice oră ieșeai, ziua sau noaptea, aveai senzația că ești între prieteni?

Exact așa e la Folkușor!

Ești înconjurat de oameni frumoși, pe unii îi știi, pe alții nu-i cunoști, dar nici unul nu-ți e străin. Când sunt acolo, am senzația că îi știu pe toți de o viață.

Toată lumea cântă, la masă, sau pe scenă și nu există trac pentru că oamenii au venit acolo să se simtă bine și să asculte muzică bună.

E locul unde, cei care știu bine să cânte (profesioniștii vreau să zic) o fac, nu pentru bani ca la un concert, ci doar ca să se simtă și ei bine între prieteni. Dar și cei care sunt la început de drum au curaj pentru că sunt între prieteni. Și chiar dacă nu ai cântat niciodată, la Folkușor nu te poți abține.

Oamenii se întrec să se facă fericiți unii pe alții. Unde ai mai văzut așa ceva?!?

Îmi amintesc ultima seară de folkușor, când afară ningea de rupea, era o adevărată aventură să găsești un taxi, dar asta nu a contat pentru oamenii care știau ce înseamnă o seară Folkușor.

Sufletul petrecerii de fiecare dată? Bobo, bineînțeles! Mereu mă surprinde cât de tare se schimbă atunci când ia chitara în mână. Iese afară puterea lui de a face oamenii fericiți.

Dacă stau și mă gândesc, ceea ce îl face pe Bobo diferit e faptul că, atunci când cântă, știi că o face pentru tine. Și știe să cânte! Mult și bine!

Dă o bucățică din el, ca să scoată la suprafață fericirea din interiorul tău. Și cum poate face asta mai bine, dacă nu prin muzică?

Iți mulțumesc, Bobo, pentru amintirile pe care mi le creezi de fiecare dată când te întâlnesc!…”

 

Ioana Berechet

“E ca o gura de buna voie, un exercitiu, o aplicatie de joie de vivre. Un loc in care fiecare cauta sa priveasca doar partea buna a lucrurilor.

Mie imi par, cei care mergem acolo, oameni care semanam, sensibili, cu fel de fel de povesti, care acolo se reunesc si zambesc..”