Unplugged de folkusor

Dragilor, am chef sa ne (re)vedem! N-am mai cantat împreună cu voi la folkusor de pe 1 decembrie, anul trecut… Parcă e o viaţă de om de atunci, ce mai…

Seara_Unplugged

De la ultima noastră întâlnire, de 1 decembrie anul trecut (click aici sa (re)vezi cum a fost atunci), s-au petrecut multe in vieţile noastre. Însă bucuria întâlnirii cu tine este ceva cu totul aparte, mereu altfel şi oricum, nu se poate povesti în cuvinte. Se poate doar trăi!

Aşa că hai să ne adunăm la un “unplugged de folkusor”, vinerea viitoare,
pe 6 februarie ale anului acesta minunat de 2015!

Hai să ne (in)cântăm impreună, într-un spaţiu care mie-mi place tare mult şi simt că şi ţie o să-ţi placă.

E un loc intim şi are energie excelentă, numai bun pentru o cântare acustică. Doar e păstorit de un om cu inimă bună, care ne aşteaptă cu drag să-i trecem pragul.

Ne vedem, deci, la George&Dragon Pub, pe strada Cuza Vodă 46.

Se numea strada Oiţelor cândva. Sunt sigur că-l vei găsi uşor dacă dai un search pe goagăl, sau dai click aici. Am pus şi pe afiş toate detaliile despre locatie, ca să-ţi vină uşor să găseşti “locul faptei” 🙂

Ne luam chitarele, tobiţele, muzicuţele, tamburinele şi alte “alea” şi facem o cântare unplugged, ca pe vremea primelor întâlniri de folkuşor. Cum îţi sună?

Eu, unul, abia aştept să împart o porţie maaaaare de tot de stare de bine cu tine. Că e nelimitată şi e în fiecare din noi, la un zâmbet distanţă de orice grijă sau supărare ne-ar ameninţa.

Hai să facem terapie cu zâmbete şi cântece unplugged!

Hai că e uşor! E folkuşor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

Chitara

Comentarii

comentarii