Fara griji de folkusor…

Azi e ziua in care se va intampla “Seara a 2-a de Folkusor

Aseara am facut o repetitie de zile mari cu cativa dintre prietenii care vor sa ne incante diseara… Ce repetitie, ca pana la urma a iesit o super cântare, de nu ne mai opream… 🙂 Nu mai spun de cate cantece noi de folkusor am scos fiecare din al sau “memory box”.

Asa ca eu unul sunt linistit, va fi ceva super tare diseara, la Editia a 2-a a Serii de Folkusor…

Tot ce ai de facut TU este sa vii acolo si sa dai liber la bucurie… Ce altceva ai de facut, cand este doar folkusor si prietenie autentica…?

Zilele trecute am avut ceva ingrijorari, gandidu-ma ca nu as vrea sa cantam mereu aceleasi piese sau sa fim mereu aceeasi care canta pentru voi. Si mi-am dat seama aseara ca nu e cazul sa-mi fac griji… De fapt, oare cand e cazul sa ne facem griji?

Niciodata nu e cazul sa ne facem griji! Pentru ca nu ajuta la nimic…!

Tot ce se intampla este de bine, si iata ca gruparea “cântaciosilor de folkusor” creste organic si frumos… Si TU esti parte din ea.

Gasca noastra creste mereu, langa cei care deja au gustat din bucuria de a darui si a primi folkusor in Seara 1-a, se adauga oameni noi, care, desi nu sunt profesionisti in cântat, au un chef de cântat de te lasa masca… Si ce voci … de mama-mama…

Pe langa Cristi Luca ‘Zband si Deny cu basul sau magic (doi profesionisti extraordinar de generosi cu folkusorul nostru), pe langa toti ceilalti care s-au anuntat ca vor cânta, un “nou” Cristi a aparut aseara si s-a adaugat gruparii, facandu-ne o mare bucurie si cantand numai greucene de folkusor, fara nicio apasare 🙂 Si “baga” bine si la chitara, daca se “supara”…:-)

Mai este si Eugen Cretu, care s-a anuntat ca ne incânta pe 12 corzi…

Nu va spun despre toti care vor canta, caci e bine sa descoperi singur… si in plus, nu e spectacol pre-stabilit, este folkusor… Free Open Stage, canta cine are stare de bine si doreste… Tu doresti altfel?

Diseara va fi din nou bucurie, muzica excelenta (facuta si de Tine, caci e liber la cantat pentru oricine) si va fi prietenie autentica!

Lasa grijile deoparte, fa-ti ordine in treburi ca sa poti ajunge la Seara a 2-a de Folkusor (click aici pentru detalii) si hai, nu mai sta!

Hai, ca e usor! E Folkusor!

Te astept cu drag,
Bogdan (Bobo, de la Folkusor)

Comentarii

comentarii