O, ce seara minunata

Am facut noi ce-am facut si iar ne-am bucurat intr-o Seara de folkusor, pe 4 iulie, La Piazzetta

Locul asta e minunat, iar cei ce au venit acolo vinerea trecuta au pus suflet si bucurie de-a cânta, asa ca iar am plecat acasa pe la 2 dimineata

Am avut un recital Marius Batu, pe 12 corzi, de zile mari! Cu armonii marca Poesis, presarate ici-colo cu ceva Beatles si Cat Stevens, cântate cu o energie si bucurie de a darui stare de bine, cum doar Marius o poate face.

Folkusor 2.1_2Multumesc enorm pentru recitalul tau absolut minunat, Marius!

Lista mea de dorinte s-a implinit vinerea trecuta cu mult peste ceea ce speram.

Am avut, de asemenea, un minirecital al actorului Eugen Cristea, care a revenit la folkusor cu multa bucurie de a cânta – ii multumesc din nou si pe aceasta cale pentru asta! Sper sa ne revedem cu domnia sa la folkusor, caci tare mult suflet pune in ceea ce daruieste publicului

IMG_20140704_222914Si am mai avut un oaspete special vineri: actorul Dorin Andone, care a revenit si el pe scena folkusorului.

Si, desi nu-si luase chitara cu el, a cântat numai cu vocea, dar cu o bucurie nespusa, impreuna cu mine.

Multumesc mult pentru tot, Dorin! Ai promis un recital la o urmatoare Seara de folkusor, asa ca abia astept sa te revad la o intalnire cu noi, caci ai multe de “spus” prin cântec si poezie.

Folkusor 2.1_1Toti cei care ati venit la folkusor ati pus suflet impreuna cu noi, cei de pe scena si va multumesc tuturor, din toata inima!

Deja pregatesc urmatoarea Seara de folkusor, caci mai sunt multe de “spus” si multi oameni frumosi care au de daruit o stare de bine acolo!

Pana atunci, iata câteva minute de la aceasta recenta intâlnire pe 12 corzi, in care am avut o asa de mare onoare sa-i am alaturi, pe scena, langa mine, pe Marius Batu – la chitara si pe Eugen Cristea si Dorin Andone la voce.

Fara Petale (Doru Stanculescu) – varianta folkusor (video)

M-am simtit ca in al 1000-lea Cer si doresc oricui in lumea asta o stare de bine macar cât de mare am avut-o eu in seara de 4 iulie, cântând piesa lui Doru Stanculescu, “Fara petale”, pe 3 voci (Eugen, Dorin si eu) si pe 24 de corzi (Marius pe chitara lui, Martin cu 12 corzi si eu pe Takamine – le meu, de acuma – aici sunt detalii despre asta 🙂

Sa ne bucuram, zic, de ceea ce putem crea impreuna la folkusor si putem darui celorlalti, din suflet, prin muzica si prin tot ceea ce suntem, ca Oameni intre Oameni!

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

 

Comentarii

comentarii