DrumUp sau bucuria ritmului din noi, la folkusor

Dragelor si dragilor

Sa va zic ce e cu spectacolul de DrumUp de pe 13 decembrie, de la folkusor… 

Pe Orlando Petriceanu si pe Misu Axinte i-am intâlnit prima oara prin luna aprilie, la Predeal, la un eveniment despre Mentorship Internet Business. Amandoi venisera seara pentru a ne mai destinde si pe noi, cei de la bootcamp si atmosfera de adanca implicare ce-o creaseram noi acolo…

Ei bine, cand s-au apucat cei doi de “treaba” cu improvizatia si cu tobele, am ramas toti cu gura cascata, caci tare mult ne-a placut… Si improvizatia lor si umorul lor si mai apoi toata nebunia aia cu tobe, tobite, boomwakers si tamburine… Multa lume a batut in tobe atunci, pentru prima data, iar emotia buna si starea de bine creata de toti batand ritmuri la unison a fost fantastica!

I-am revazut pe Orlando si pe Misu la folkusor, (au fost la Seara 4 si Seara 5 si ce-a iesit a fost extraordinar – marturie stau oamenii ce-au fost acolo, pozele si filmarile de atunci. Le gasesti aici, pe site). In toamna, m-am inscris la cursul de tobe al lui Orlando.

Cateva saptamani bune la rând am invatat sa ma armonizez in ritm cu grupul de “tobari” si am vazut câta bucurie poate aduce asta.

Se creeaza o nemaipomenita stare de bine cand  pulsezi intr-un ritm ce vine dinauntrul tau si simti ca te transpui intr-o alta dimensiune, unde pur si simplu te simti bine si descarci toate angoasele si fricile si devii mai curat si mai fericit.

Ma bucur ca Orlando, Misu si Pavel Bârsan (al treilea muschetar din acest nucleu de “batausi” la tobe ce fac DrumUp de 4 ani incoace), impreuna cu alti câtiva inimosi membri ai grupului lor, s-au hotarât sa aniverseze 4 ani de activitate chiar acolo unde se face folkusor. Si ma bucur ca, la un moment dat voi avea si eu o bucatica de contributie cu ei, pe scena in acea seara… Si cu tine!!

Showul lor trece dincolo de simplul “batut” la tobe in grup. Se face si muzica live, se fac improvizatii si se face mult umor…

Se râde cu lacrimi, se incheaga prietenii, se sare in sus si se “bate” la tot ce se poate, iar TU ai un rol foarte important, caci totul este interactiv si ai “treaba” ta acolo. Tu vei fi parte din spectacol si totul va aduce bucurie in suflete si zambete pe fetele noastre, ale tuturor

Asa ca te astept joi la o “bataie” pe cinste, cu trupa de DrumUp si cu tine pulsând in ritm…

Viata este un ritm frumos si noi suntem parte din viata, asa ca noi vom deveni joi, cu totii, un ritm fantastic de coerent si de inalt!

Te invit sa vii la Society Pub joia asta care urmeaza, sa vibram in ritmuri de DrumUp!

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

Comentarii

comentarii