Ecouri de Folkusor

Nu e bucurie mai mare decat atunci cand simti ca daruiesti stare de bine. Pentru ca o faci in primul rand pentru tine… Asa a fost pe 1 Decembrie 2013, la Folkusor de România.

De ziua tarii, la folkusor s-a cantat din toata inima, s-au legat prietenii, s-a mancat si s-a baut, s-a dansat si s-a imbratisat.

Am simtit cu totii emotie frumoasa. Eu, unul, am fost pana in al noualea cer si inapoi si inca mai simt emotia acelei zile…

Multumesc Oamenilor frumosi ce au contribuit la acea stare de bine absolut senzationala de pe 1 decembrie 2013, la folkusor!

Multumesc cu smerenie Codrinei, Dariei si lui Cosmin, pentru toata iubirea si daruirea cu care au contribuit ca starea de bine sa fie la cote maxime! Multumesc in particular bunului meu prieten Laci Ernst, care a fost magic la butoane si datorita caruia sunetul a fost impecabil!

Cu un click aici poti “vedea” o parte din starea fantastica si pe cei ce au folkusorit de ziua tarii si poate simti o farama din starea de bine pe care am creat-o impreuna.

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

Comentarii

comentarii