Inca o sansa – Teatru Forum

Loading Map….

Date/Time
Date(s) – 14/02/2013
8:00 pm – 10:00 pm

Location
SocietyPub

Category(ies) No Categories


“…Proiectul INCA O SANSA a luat nastere in anul 2008. In decurs de 6 luni am strans multi prieteni, care veneau la fiecare poveste despre viata sa isi aduca aportul pozitiv in rezolvarea problemelor, dilemelor personajelor.

In perioada de pauza (la public) proiectul s-a dezvoltat cu tehnici noi de conturare a povestilor, a pregatirii personajelor. Acest lucru sem datoreaza dorintei noastre pentru ca voi spectatorii sa vedeti spectacole frumoase si care sa va miste si sa va ridice adrenalina.

Pentru cei care nu stiu: Veniti la acest speactacol, vedeti timp de maxim 20 minute o piesa – trageti concluziile, apoi noi reluam piesa. Voi, din acest moment, luati sforile in mana. Cand doriti opriti spectacolul si interveniti pe scena sau din public si propuneti schimbari. Cum faceti acest lucru? Simplu – printr-o singura bataie din palme – actorii se opresc in STOP CADRU, voi luati locul unui actor, ii preluati personajul si propuneti.

VETI AVEA UIMIREA MULTI DINTRE VOI (asta se intampla de fiecare data) SA SIMTITI CAT DE BINE SUNTETI IN PERSONAJ. PRIETENII SI PUBLICULVOR VEDEA CAT DE TALENTATI SUNTETI…” – Orlando Petriceanu, regizorul si producatorul proiectului

Comentarii

comentarii