Folkușor de Dragobete

Au trecut două luni de la ultima noastră întâlnire la folkușor. Și simt că parcă au trecut doi ani de atunci, așa de dor mi s-a făcut să cânt.

Bucuria de a fi împreună cu tine și de a crea stare de bine prin muzica sufletului este intenția din spatele fiecărei seri de folkușor. Mai ales în perioada asta ”istorică” în care starea de bine pare să fie ceva mereu mai ”greu de găsit”. Pentru că ”ea”, starea de bine nu se găsește, ci se creează… Mereu și mereu.

Așa că, fără multă altă vorbă aici, vin și zic: îmbracă-ți ia și hai și tu la folkușor, pe 24 februarie!

E într-o vineri, chiar in ziua sărbătorii de Dragobete, așa că vom cânta de dragoste. De la 7 seara până când obosim de cântat sau terminăm lista de cântece… pe care o să mă străduiesc să o îmbogățesc cât mai mult până atunci.

Mie mi-a plăcut locul unde ne-am întâlnit pe 1 decembrie, așa că ne revedem tot acolo: la Cafeneaua Actorilor, pe malul lacului din parcul Tineretului, în colțul dinspre palatul Copiilor, pe unde urcă drumul spre Sala Polivalentă.

Împreună cu Dan, Dorin și Daria – cântăm în 3D, se vede treaba, am început deja repetițiile pentru folkușor. Că pentru noi, fiecare repetiție e ca un mini-folkușor, așa de bine ne este când ne revedem la sală să cântăm.

Tu nu ai de făcut decât să îți îmbraci ia și să vii pe 24 la locul ”faptei”.

Să ne bucurăm împreună de dragoste de noi înșine, de dragoste de celălalt, de dragoste de cântat și de trăit viața.

Hai că e ușor! E folkușor!

Cu drag,
Bogdan

P.S. Și dacă ai fost și dacă nu ai ajuns la folkușorul de pe 1 Decembrie 2016, iată click aici și click aici, să (re)vezi cum a fost acea seară magică. Și hai să facem o altă seară magică, așa cum vrem noi!

 

Comentarii

comentarii