Hai la Folkușor pe 1 Decembrie!

Dragilor, după 7 ani a devenit deja tradiție să ne îmbrăcăm ia și să ne adunăm cu mic, cu mare de 1 Decembrie – de ziua țării România și să ne sărbătorim, cântând românește.

Mi-e așa de drag și dor de să cântăm cu toții la un Folkușor, încât freamăt de nerăbdare și număr cu frenezie zilele rămase până ne (re)vedem.

De altfel, toată Trupa de Folkușor  – DariaAncaDanCostelStelică și Andrei îmi împărtășește această nerăbdare de a ne strânge împreună și a cânta pe 1 Decembrie.

Noi ne-am apucat de repetiții – că și acolo ne simțim minunat, am mai adăugat câteva piese noi, așa că lucrurile deja se întâmplă.

Trupa de Folkușor

Locul de întâlnire pe 1 Decembrie este același unde am cântat și în septembrie, adică  #HashTag Pub. Click aici pentru harta locatiei.  
Click aici pentru pagina lor de Facebook 

E ușor de ajuns acolo, fie ca vii pe jos, cu metroul (până la Obor) sau cu mașina. Eu aș zice să lași mașina acasă, că se va lăsa măcar cu o țuică fiartă și un vin fiert, că doar e sărbătoarea de ziua țării. Intrarea este liberă, căci la Folkușor nu se plătește bilet de intrare. Iar rezervările la mese se fac direct la locație (telefon 0771 555 444)

Și, după cum știi și tu dacă ai mai fost la vreun Folkușor, va fi cu multă stare de bine.

Că asta e ideea, nu? Să ne întâlnim, să cântâm live împreună, sî mâncăm fiecare ceva bun, să bem un pahar și ne bucurăm că suntem cu toții laolaltă. Să ne fie cât mai bine, frate, că de probleme și necazuri ne-am cam săturat cu toții, nu?

Și nu am nicio îndoială că atunci când vii și tu, starea de bine e și mai mare!

Nu uita, îmbracă-ți ia, că e zi de sărbătoare!

Hai, că e ușor! E Folkușor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la Folkușor)

P.S. Aici e un link către albumul foto de pe FaceBook, unde am adunat fotografii făcute la Folkușoarele de 1 Decembrie, din 2012 până acum. Dă un ochi, poate te regăsești printre ele…

Comentarii

comentarii