Hai sa ne folkusorim a zecea oara

Seara a zecea de folkusor… Ce frumos suna inimii mele… Incepeam Seara 1-a de folkusor pe 6 septembrie 2012, din dorinta de a da “spatiu de cantat folk usor” mie si celorlalti Oameni care isi doresc sa cante pentru ei si pentru prietenii lor…

Totul a plecat de la copilaria in care cântam cu amicii si colegii din scoala generala si apoi din liceu… Atunci mi-as fi dorit sa fie cineva care sa-mi dea si mie un loc cu scena, cu lumini si scule si microfoane si amplificatoare si tobe si boxe si chitare si toate cele de care simti nevoia sa-ti fie la indemana ca sa canti cu prietenii si sa te simti bine. Sa daruiesti stare de bine!

Asa ca, acum, cand sunt “Om mare”, cum zic copiii, cand resursele de timp sunt atat de mari pe cat de mari le vrei tu face, iar banii sunt atat de multi pe cat ii poti tu face pentru un anumit scop, mi-am zis ca de ce nu? Ia sa vedem daca “iese, fara sa pun asteptari in ceva. Si a iesit, asa cum stii, caci daca iti doresti si te apuci de treaba si iti ordonezi prioritatile dupa sufletul tau, nu are cum sa nu iasa.

Si uite cum am ajuns la Seara a 10-a de folkusor. Care va sa fie pe 21 martie 2013… Acum un an, pe vremea asta, ma duceam cu ideea folkusorului in minte si in suflet, catre Predeal. La primul seminar MIB (Mentorship Internet Business) organizat de Daniel Zarnescu si Gratian Sonu, despre cum sa-ti dezvolti un proiect din pasiunea pe care o ai. Aveam sa ma intalnesc acolo cu niste oameni pe care nu-i vazusem in viata mea pana atunci, dar in care am simtit ca pot avea incredere si cu care am rezonat instantaneu; ei mi-au ascultat ideea despre folkusor si au spus din prima: “Da, este excelenta, fa-o!”

Le multumesc cu recunostinta amandurora, precum si multor altor Oameni intalniti acolo si nu numai, caci si cu sprijinul lor Folkusorul a putut strabate un drum pana azi

Poate ca nu e inca un drum lung parcurs de folkusor pana azi, odiseea abia acum poate incepe si mai tare! Si incepe, caci am idei noi pe care abia astept sa le pun “la bataie” pentru tine. Insa fara Daniel Zarnescu si Gratian Sonu, fara Dan Cazacu (Dan de la folkusor) si fara Codrina Floria (pictorita sufletului meu, ce ma sustine chiar si atunci cand eu nu mai gasesc puterea de a merge mai departe), fara Doru Rizescu (cu blandetea sa de tataitza) si Carmen Popa (cu vocea sa minunata), fara Dragos, Marius si Bogdan (de la Society Pub), fara Zoltan Butuc, Paula Onofrei si Robert Vasile, fara Deny Crainiceanu, Cristi Luca, Ioan Gyuri Pascu si multi altii, (pe care daca as incepe sa-i enumar aici nu mi-ar ajunge un Internet intreg), nu as fi ajuns acum, aici, cu folkusorul. Le multumesc tuturor din inima! Si ma inclin, cu smerenie, in fata lor pentru ca pun intotdeauna o parte din inima lor in mine si in folkusor!

E timpul sa ne pregatim pentru o cantare de “zece”, pe 21 martie. E timpul sa ne strangem din nou, sa mai cantam si sa ascultam Oameni noi venind pe scena folkusorului, aducand bucuria de a darui stare de bine.

Unul dintre ei poti fi chiar tu!

Da-ti voie sa vii acolo si sa te bucuri de libertatea de a fi tu si cantecele tale, de a fi tu si chu chitara ta. Eu, ca de obicei, voi fi acolo. Te voi acompania si te voi sustine, daca doresti, pentru a darui armonie sufletelor noastre.

Te astept sa ne folkusorim a zecea oara, tot acolo, la SocietyPub!

Hai, ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

P.S. Uite aici [click] un remember al serilor de folkusor de pana acum… Daca iti plac, vino sa “faci si tu istorie”, daruind stare de bine, cantand si incantand prietenii, la o seara de folkusor! A zecea, de data asta

Comentarii

comentarii