O noua seara cu stare de bine

Dragelor si dragilor

Timpul zboara repede atunci cand faci ce-ti pica bine… Si uite ca suntem din nou la distanta de numai o saptamana pana la urmatoarea Seara de folkusor – cea cu numarul 13!

Deja mie mi-e dor sa cânt cu voi, sa ma vad cu voi si mi-e dor sa ne asezam si sa ne facem impreuna starea de bine la o intamplare de folkusor. Care la chitara, care la voce, care la tobe si care la masa, cu prietenii la o vorba si la fredonat cu cei de pe scena… Cu totii ne ocupam cu a darui, cu entuziasm, bucurie prin muzica si prietenie, celorlalti.

Asa ca sa ne pregatim, sa ne anuntam prietenii, sa mai scoatem câte-un vers din sertar, sa mai repetam cate-un cantecel acasa, inainte de a veni la Seara 13 de folkusor si sa ne vedem cu totii joi, 6 iunie 2013, de pe la 8 jumate seara incolo, la Society Pub (click aici pentru detaliile locatiei si numarul de telefon pentru rezervari).

Ca si pana acum, suportul pentru eveniment este de 15 ron de persoana care nu cânta pe scena folkusorului.

Ca intotdeauna, cine-si doreste sa urce pe scena sa cânte – si sa-si incânte prietenii, sa trimita un email la bobo@folkusor.ro, sa-si anunte intentia.

Va astept pe toti cu inima deschisa si cu bucuria de a ne (re)vedea si a ne face din nou, impreuna, starea de bine. Deja suntem toti, acolo, ca intr-o familie frumoasa si mereu mai numeroasa, cum bine spunea un prieten data trecuta.

Sa ne vedem sanatosi si bucurosi, deci, in familia folkusorului, joia viitoare, pe 6 iunie!

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

P.S. Daca nu ai mai fost la folkusor pâna acum, uite, da click aici sa vezi cum a fost in serile de pana acum. Oricum, nicio seara nu seamana cu cealalta, dar toate sunt minunate, caci Oamenii ce vin la folkusor sunt cu totii, minunati.

Comentarii

comentarii