O seară magică

Pe 14 februarie ne-am (re)vazut la George and Dragon Pub, cu intentia anunțată de a cânta folkușor pe perechi. A fost ideea lui Dan (Croitoru) și a fost o idee excelentă.

Ne-am aflat acolo prieteni vechi si mai noi si folkusorului, am adus caietele de versuri (de data asta am tipărit o bună parte din albumul meu de folkușor creat de-a lungul timpului, ca să avem din ce alege.

Folkusor

Bucuria mea mare la folkușor este când fiecare ajunge să simtă să cânte împreuna cu noi, cei de pe scenă. Asta mi-am dorit de la inceputul inceputului: să creez condițiile pentru un spațiu în care toți cei care intră în el să simtă bucuria de a cânta și să o manifeste cât mai puternic. Mai ales cei care nu au mai cântat de mult și au pierdut, cumva, curajul de a o face. Așa cum am fost și eu cu ani în urmă…

Și din nou, și pe 14 februarie, am întâlnit oameni care au venit și au cântat cu toată inima. Și alții care au cântat din sală, dar și-au promi că vor reveni să cânte pe scenă. Cu toții ne-am reamintit cântece mai vechi sau mai noi și le-am cântat cu drag.

Am simțit o armonia extraordinară între toți cei de acolo. Cu greu ne-am dat duși spre casă la miezul nopții și asta pentru că a doua zi mulți dintre noi aveam să ne trezim devreme, fiecare cu trebile sale de zi cu zi.

De fiecare dată, la finalul folkușorului am impresia că am trăit cea mai frumoasă seară de până atunci. Și bineănțeles că urmează o alta, mereu altfel și mereu minunată.

Pentru mine, personal, este una dintre cele mai mari bucurii să simt (și să primesc ca atare de la cei care vin acolo) că folkușorul este un spațiu cu stare de bine pentru oameni…

Iata câteva imagini de la întâlnirea de pe 14 februarie 2016.

 

Mulțumesc aici, incă odată, tuturor celor ce au cântat la folkușor duminica trecută! Sunteți, cu toții, extraordinari!

Mulțumesc din suflet prietenilor mei dragi și colegi de scenă: Daniel Croitoru și Dorin Munteanu! Împreună facem o echipă totală și perfect armonizată în tot ceea ce ține de producția unui concert de folkușor: de la a fi tehnicieni si cărăuși de echipament tehnic până la a cânta efectiv (și extraordinar) pe scenă, apoi de a strânge totul și a ne pregăti pentru o nouă întâlnire cu voi, cei ce veniți la o cântare cu noi.

Multumesc lui Lucian Timo, care este o gazdă perfectă pentru noi in al său George and Dragon Pub!

Următoarea seară de folkușor va fi undeva in a doua parte a lunii martie, când deja restricția la fumat în pub va fi în aplicare și vom avea aer mult mai curat – la propriu, la folkușor.

Abia aștept să cântăm din nou!

Să ne (re)vedem cu bine, Oameni buni!

Hai ca e ușor! E folkușor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkușor)

 

 

Comentarii

comentarii