Șapte ani(șori) de Folkușor

Atunci când te manifești într-o direcție oarecare și nu stai să lâncezești (vacanța de odihnă e altceva), Universul ”complotează” armonios pentru a te ajuta să înaintezi pe acea direcție. Da, se mai schimbă sensul câteodată, altădată te trezești că ai de trecut bariere la care nu te putea gândi dinainte, însă continuând să te miști, lucrurile se petrec miraculos și tu te menții viu și experimentezi viața. Viața înseamnă mișcare, înainte de orice.

Priveam zilele acestea la experiențele trăite de mine de-a lungul celor deja 7 ani de când am început să fac Folkușor. Ideea de început a fost despre ”cum să faci bani din pasiunea ta”. Iar una din pasiunile mele este chitara.

Cântatul la chitară a fost și rămâne pentru mine un hobby. Mi-am dat seama că nu îmi doresc să transform Folkușorul nici în business, nici într-un mod de a-mi câștiga existența de zi cu zi. Aș pierde esența bucuriei de a cânta la chitară.

De aceea, în timp, am rămas cu Serile și concertele de Folkușor, dar am dat deoparte ideea Școlii de Folkușor. Dacă se va crea un sens cândva să relansez această Școală și Atelierele de Folkușor, o voi face negreșit.

Folkușorul, este și acum, după șapte ani, un hobby pentru mine. Pe care îl împărtășesc cu bucurie cu tine și cu Daria, Anca, Dan, Costel, Stelică și Andrei. Adică Trupa de Folkușor.

Pe 6 septembrie 2019 se împlinesc fix 7 ani de la prima seară de Folkușor.

Pe 13 septembrie 2019, de la 7 seara, aniversăm acest lucru, așa că invită-ți prietenii să cântăm live, cu toții! 

Locul de întâlnire se numește #HashTag Pub.

E fain și e ușor de ajuns acolo. Și da, am mai făcut acum câțiva ani Folkușor în locația asta, pe când se numea La Piazzeta. Rezervările la mese se fac direct acolo.

Click aici pentru harta locatie. 
Click aici pentru pagina lor de Facebook 

Atât îți mai spun acum: știu că vreau să fie și de data asta cu stare de bine. Și cu tine acolo, așa va fi!

Hai, că e ușor! E Folkușor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la Folkușor)

P.S. Hai, dă click aici și aruncă-ți privirea pe videoclipuri făcute în acești 7 ani.
Sau click aici să mergi pe pagina de FB a Folkușorului, unde sunt albumele de poze

 

 

Comentarii

comentarii