Seara de folkusor cu numarul 9 pe tricou


Joia de 21 februarie 2013 aduce Seara a 9-a de folkusor! Open stage live pentru tine!

Pregateste-ti chitara, cântecele de folkusor, ia-ti prietenii si vino sa cântam si sa ne incântam!

E seara TA! E seara de folkusor unde TU vii sa cânti!

Folkusor inseamna spatiu pe care eu il creez pentru TINE ca sa cream impreuna STARE de BINE pentru sufletele noastre!

Oare pentru ce cautam in fiecare clipa a vietii noastre daca nu o STARE de BINE?

Asa ca lasa-ti EGO-ul acasa, lasa-ti asteptarile acasa, ia-ti chitara si prietenii si hai la folkusor joi seara! O sa cantam si o sa ne bucuram!

Hai, ca e din nou de “treaba” si tu ai de facut doar 3 lucruri pâna atunci:

1. Anunta-ma prin email la bobo@folkusor.ro ca doresti sa cânti. Sunt din ce in ce mai multi doritori sa cânte la folkusor, asa ca daca nu vrei sa ramâi necântat, spune-mi repede, ca sa te pun pe lista si sa te anunt si cand facem repetitie. Am vazut ca daca ne strangem la o repetitie inainte de folkusor, ne inchegam mult mai bine unii cu altii si ne putem sprijini mai usor la cântat. Plus ca ne si distram odata in plus 🙂

2. Verifica din nou ce masura porti la tricou si da-mi cat mai repede un email sa-mi spui câte bucati sa-ti pun deoparte. Daca comanzi prin email (bobo@folkusor.ro) pana marti, 20 februarie, il iei la promotie, cu 33% mai ieftin. Daca stai mult pe gânduri, n-o sa mai prinzi nici in promotie, caci mai am un numar foarte limitat de bucati la majoritatea masurilor!

 

3. Suna si rezerva-ti loc la masa (click aici pentru detalii) la Society Pub cât mai repede, caci altfel, in loc sa stai la o masa buna, ai sansa sa stai pe “ganduri”, la câta lume mi-a spus ca vrea sa vina acolo.

Eu voi fi langa tine, sa te sprijin la cântare cu tot ce iti trebuie si sa ne facem impreuna “starea de bine”!

Mi se umple inima de bucurie si abia astept sa cântam si sa ne bucuram de muzica facuta impreuna si de prietenii buni din jurul nostru!

Hai sa ne cream cu totii starea aceea minunata de la folkusor, pe care eu o imbratisez cu toata inima si in care TU ai rolul cel mai mare si mai frumos.

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

Comentarii

comentarii