Armonii de Folkușor – Aniversarea de 6 ani

Dragilor,

Vreme trece, vreme vine… Să fie cu stare de bine, zic!

Pe șase septembrie anul acesta s-au împlinit șase ani de la prima Seară de Folkușor, lansată pe 6 septembrie 2012. Foarte mulți de șase, care cheamă la frumos, la armonie și la echilibru. Așa că se cuvine să ne adunăm din nou la o sărbătoare, să ne bucurăm aniversând.

Așa că, hai să cântăm Folkușor la aniversarea a șase ani cu stare de bine!

Vineri, 28 septembrie 2018, de la 7 seara până spre miezul nopții… și chiar după.

La Cafeneaua Actorilor, în Parcul Tineretului din București. Un loc unde de vreo doi ani incoace am petrecut clipe minunate împreună.

Îmi doresc să fie încă vreme frumoasă și caldă, ca să stăm pe terasă. Dacă nu, vom cânta înăuntru. Vremea e cu totul la voința Universului, așa că nu-mi bat capul (nici) cu asta.

Noi, toți cei din Trupa de Folkușor, deși abia ne-am întors de un concert splendid pe plaja mării (click aici să vezi pozele), abia așteptăm să ne revedem cu tine.

Trupa de Folkusor

Am stabilit deja astă seară cu Daria, Anca, Dan, Costel, Stelian și Andrei să ne apucăm repede de repetiții și să căutăm să mai aducem și piese noi de folkușor, pentru tine. Căci pentru noi, fiecare repetiție este ca o pretrecere între prieteni buni.

Tu nu ai decât să îți inviți prietenii și să veniți pe 28 septembrie la sărbătoarea Folkușorului. Să umplem din nou, cu toții, spațiul de acolo cu stare de bine, cu bucuria de a fi între prieteni! Să ne spunem împreună La Mulți Ani frumoși, Folkușor!

Hai, că e ușor! E Folkușor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la Folkușor)

P.S. Dacă vrei să vezi pe unde a fost Folkușorul în vara asta, dă click aici și aici și aici.

Iar aici poți să (re)vezi toate serile de Folkușor din 2012 până astăzi!

 

Comentarii

comentarii