Atelierul de folkusor

Fii binevenit la Atelierul de folkuşor!

Înainte de tot ceea facem şi tot ceea ce căutăm, se află o unică dorinţă – de prea multe ori nerecunoscută chiar şi faţă de noi înşine: dorinţa de A FI FERICIŢI

Drumul către fericire are atâtea căi câte stele sunt in Univers, aşa că şi drumul tău, ca şi al meu, există deja.

VideoFolkusorTot ce avem de făcut în fiecare clipă este să căutăm drumul nostru, către fericirea noastră, proprie şi personală. Asta fac si eu, prin folkusor: merg pe drumul meu si in timp ce merg, ma intalnesc cu Oameni frumosi, ca tine.

Tu, in drumul tău, în căutările tale, iată că ai făcut un (po)pas şi la uşa Atelierului de folkuşor.

Dacă ai ajuns până aici, înainte de a intra, răspunde-ţi sincer la câteva întrebări, apoi alege dacă intri sau cauţi mai departe:

  • Ti s-a întâmplat vreodată să simţi că vrei să faci ceva nou in viata ta, să experimentezi ceva deosebit şi ai ramas pâna acum doar cu dorinţa?
  • Ai văzut vreodată pe cineva făcând ceva cu pasiune şi ţi-ai dorit să fii ca el (sau ca ea) apoi te-ai dezumflat, spunându-ţi că tu nu poţi fi niciodată pasionat(ă) de ceva?
  • Ai ascultat oameni vorbind cu pasiune despre pasiunea lor, dorindu-ti să fii şi tu aşa de liber şi să te dezvolţi făcând ceea ce-ţi place?
  • Ţi-a trecut vreodată prin gând că poţi face ceva doar pentru tine, pur şi simplu ca să te simţi mai bine şi să te relaxezi?
  • Ti-ai dorit vreodata să cânţi la vreun instrument muzical – sau chiar numai cu vocea, ca mai apoi sa-ti spui… “n-am eu talent la muzică”… şi sa o laşi baltă? Ori, ţi s-a spus de către alţii că nu ai talent la muzică (sau că nu ai ureche muzicală) şi asta te-a oprit cu totul să mai încerci să cânţi vreodată în public?
  • Ţi s-a întâmplat vreodată să mergi la un concert şi să simţi că ai vrea să fii şi tu acolo, pe scenă, măcar pentru câteva minute, să primeşti aplauze şi să simţi bucuria publicului? Sa daruiesti Oamenilor bucurie din bucuria ta?
  • Ţi-ai dorit să încerci să vezi cum este să cânţi într-un grup, să vezi cât de bine este şi ce bine sună?
  • Sau, poate că ai luat vreodata lecţii de muzică şi ţi s-a părut că e greu, că nu ai învăţat nimic şi nici măcar nu te-ai distrat, rămânând cu gustul amar că tu nu poti şi că nu e de tine aşa ceva?

Daca te regasesti macar intr-una din intrebarile de sus si inca nu ai raspunsurile, te invit sa intri în Atelierul de folkuşor. Să vezi daca iti gasesti macar cateva raspunsuri si sa simti cum este să faci cu uşurinţă şi bucurie totul!

Te invit sa intri in Atelierul meu, sa afli metoda mea de dezvoltare personala prin folkusor! Si daca-ti place, sa iei din ea ceea ce ti se potriveste tie, in viata ta!

Afish generic atelier de folkusor

Vino fara asteptari si lasa-te ghidat(a) de mine. Iti voi arata calea mea – proprie si personala 🙂 prin care am ajuns eu sa ma dezvolt cântând la chitara si batând la tobe, cautând sa devin mereu mai mult din ce pot fi, sa fiu fericit mereu mai mult si sa daruiesc din bucuria mea si celorlalti Oameni.

Vei afla metoda folkusor pentru a îţi crea propria stare de bine! 

Iti voi spune din experienta mea de folkusor si îţi voi dezvalui toate secretele mele legate de cum am ajuns sa cant si sa ma bucur de stare de bine

Atelierul de folkusor nu este numai despre a invata sa canti un cantecel la chitara. Este mult mai mult decat atat.

Este despre a-ti descoperi pasiunea, despre a te dezvolta, despre a-ti descoperi o cale noua catre propria ta stare de bine. Pe care, mai apoi, sa o daruiesti Oamenilor. Este despre a te dezvolta pe tine insuti, impreuna cu ceilalti.

Atelierul este despre a experimenta, despre a te juca, a învăţa repede să cânţi un cântecel la chitară. Este despre a experimenta senzaţia de libertate şi bucurie intrând în ritm. Vei vedea că nu e greu deloc să cânţi la chitară, să baţi la tobe, să fii parte dintr-o trupa. Pentru că în Atelier, totul se face cu uşurinţă, cu drag, fiecare în felul său. E altceva, e inedit, e împreună, e uşor, e simplu şi mai ales e cu bucurie!

Poate că n-o să vrei să devii mare chitarist(ă) sau toboşar, dar vei cunoaşte oameni noi, îţi vei face prieteni noi şi vei experimenta ceva inedit, fără mare efort. Doar e fok-uşor! 🙂

“Tu poţi face ceea ce eu nu pot. Iar eu pot face ceea ce tu nu poţi. Împreună putem face lucruri măreţe.” – Maica Tereza

cropped-Bobo-poza-la-lectii1.jpg

Investitia ta este de 50 ron pentru plata la fiecare intalnire la care alegi sa vii.

Daca optezi pentru un pachet de 4 intalniri (una pe saptamana), investitia ta este de 150 ron, adica obtii o reducere de 25%

Tu platesti, de fapt, doar timpul meu, petrecut cu tine la Atelier! Toata stiinta mea despre cântatul la chitara (si la tobe) ti le daruiesc pe GRATIS!

Ideea este sa-ti creezi si sa-ti traiesti propriile tale experiente de folkusor, atat de mult pe cat esti TU dispus(a) sa o faci. Eu voi fi acolo, sa te insotesc si sa te ghidez din tot ce stiu din cei 30 de ani de experienta.

In plus, nu e nevoie sa iti cumperi chitara inainte sa vii la Atelier prima data. Vei vedea daca iti place si apoi vei decide sa investesti intr-o chitara, sau nu. Si te voi ghida ce sa-ti cumperi, ca sa castigi maximul din asta. Bineinteles, daca ai deja o chitara – sau poti sa imprumuti una de la un prieten, atunci ia-o cu tine.

Insa nu te apuca acum sa investesti intr-o chitara inainte de a stii ce model anume ai nevoie si daca iti doresti cu adevarat acest instrument. Ca sa nu mai spun de tobe 🙂

In călătoria prin Atelier ne jucam, cântam, ne descoperim pe noi, ne facem noi prieteni, cunoastem Oameni noi si ne pregătim să poposim pe scenă, la o viitoare Seară de folkuşor.

Pe scurt, ne dezvoltăm ca Oameni şi ne bucurăm facând asta!

Ca sa te inscrii, pur si simplu trimite un email la bobo@folkusor.ro cu subiectul: “Vreau si eu la Atelier”

Aici poti vedea “marturii” foto de la Serile de folkusor de pana acum. 

DSC_0265

Inchipuieste-ti ca si tu poti ajunge acolo, pe scena, daca simti ca-ti doresti asta.

In Atelier vei invata ce si cum sa faci asta.

Împreună, devenim artişti, cântăm prietenilor şi să ne încântăm pe noi insine.

Ne dezvoltăm şi facem pasi către mereu mai multa stare de bine!

Totul cu joacă, cu uşurinţă şi cu bucurie!

Hai in Atelierul de folkuşor!  

Vino în spaţiul în care construim, cu pasiune, pasiunea noastră! Pentru că vrem să fim mereu mai fericiţi!

Hai, ca e uşor! E folkuşor!

Te astept cu drag
Bogdan (Bobo de la folkuşor)

P.S. Nu uita, ca sa te inscrii, trimite un email la bobo@folkusor.ro cu subiectul: “Vreau si eu la Atelier”.  Am să-ţi răspund cu detaliile locaţiei şi indicaţii despre cum ajungi acolo.

Electrica

 

 

 

 

Comentarii

comentarii