Ce legatura poate fi intre jazz si folkusor?

Da’ chiar asa, ce treaba are folkusorul cu jazz-ul?

Pai are, ca vinerea asta s-a aratat  o ocazie frumoasa pentru folkusor, sa gazduiasca un proiect de jazz in care Edi Jak Neumann vine impreuna cu alti cativa muzicieni excelenti sa ne daruiasca o altfel de dimensiune a muzicii.

Nu am ezitat sa spun DA pentru o asa experienta minunata cu Oameni minunati – fie ei cei de pe scena – Edi Neumann – fabulosul saxofonist creator de Blazzaj, Kate Pascal, Alice Monica Marinescu si pianistul Adrian Fundescu sau fie ei cei din sala, printre care sunt sigur ca vei fi si TU.

Prin urmare, hai sa facem pasul urmator si sa ne dam intalnire in dimensiunea superjazzului!

Ne vedem, deci, la folkusor vinerea asta, pe la 8 jumate seara si ne bucuram de prieteni, de stare de bine, de o tacla si de-o muzica facuta special pentru inimile noastre frumoase si generoase.

Nu uita sa-ti rezervi o masa la Society Pub (0785 26 26 26) / http://www.societypub.ro/contact.php

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

P.S. Daca saptamana asta la folkusor este Teatru Forum joi si Jazz cu “Jak si Directia Comerciala” vineri, saptamana viitoare am alte propuneri pentru tine. Joi, pe 21  vine Seara a 9-a de folkusor – unde esti asteptat pe scena, la Open stage, ca de obicei, sa cantam, iar vinerea de 22 februarie aduce trupa Old News cu blues si nu numai.

 

Comentarii

comentarii