Ianuarie 2013 cu folkusor

Dragelor si dragilor,

A inceput 2013, cu multa bucurie de viata, cu chef de-a canta si de a crea noi stari de bine pentru noi, pentru sufletele noastre.

Deja se arata foarte multe momente bune anul acesta la folkusor, iar cum totul sta in puterea noastrasa le cream si sa le savuram, haideti sa-i dam drumul si sa ne apucam de treaba!

Cum fiecare clipa a vietii noastre este buna de-a fi traita cu bucurie la maxim si cu inima deschisa, iata ca se arata deja cateva excelente ocazii sa ne luam chitarele si prietenii si sa ne adunam impreuna, sa ne (re)vedem, sa cantam sau numai sa ascultam Oameni extraordinari cantand si incantandu-ne.

Dupa Noaptea de folkusor de Anu’ Nou, va invit in ianuarie la locul stiut, la Society Pub in vinerea de pe 11 ianuarie, sa ne intalnim cu Luca Z’Band si sa cantam impreuna muzica de suflet. Cu Cristi Luca, cu Deny Crainiceanu si cu Gabi Circea ne stim deja cu totii, caci au fost de multe ori la folkusor si au daruit o bucatica din inimile lor acolo. La folkusor va veni cu ei si Marian Niculae, care, cu vocea sa minunata va completa minunat muzica si starea de bine creata de Luca Z’Band. Pe Marian il mai poti cunoaste deja, de la trupa Haiducii. Abia astept sa ne “aruncam” cu totii in muzica lor si in bucuria de a trai in atmosfera ce cu totii o facem la folkusor. E “spatiu” pentru un jam session dupa concertul lor, asa ca fii gata pentru o seara unica si absolut fantastica, pe 11 ianuarie, la folkusor!

In seara urmatoare, pe 12 ianuarie, sambata, vine la folkusor Burning Table, o trupa fantastica, din Timisoara. De multa vreme astept un moment in care sa am onoarea si bucuria de a-i putea gazdui pe acesti Oameni minunati, ce canta atat de bine si de curat. Nu am sa spun multe despre Burning Table, caci stiu cu certitudine ca odata ce vii sa-i asculti, ramai fermecat pur si simplu. Pe doi dintre membrii Burning Table, Zsolt si Levi ii stiu de ani buni, de pe vremea cand incingeau la maxim salile de concerte cu trupa Survolaj si apoi cu CrossRoads. Mi se umple inima de bucurie asteptand sa ne vedem cu totii la SocietyPub pe 12 ianuarie si sa ascultam muzica fantastica a Burning Table.

Da un click aici, ca sa afli mai multe despre ceea ce este azi Burning Table ca trupa, cine sunt Oamenii ei cu care te vei intalni in sambata aceea, dar stiu ca cel mai mult si mai mult vei afla si vei asculta venind la ei la concert, caci ceea ce transmit ei cu muzica si cu sufletul lor cu adevarat, nu poti afla decat fiind pe 12 ianuarie la concert, la folkusor!

Scena folkusorului gazduieste joi, pe 17 ianuarie 2013 un concert acustic live cu Constantin Neculae (chitara) si Anamaria Maranda (voce). Doi Oameni extraordinari, care te aduc intr-o stare de bine pe care nu o poti uita si pe care ti-o doresti mereu si mereu.

In fine, te simt ca deja vrei sa-ti iei chitara si sa-ti inviti prietenii la o cantare de folkusor clasica. Asa ca, hai, vino pe 24 ianuarie la Seara a 7-a de folkusor, sa canti si sa-ti incanti prietenii!

E timpul sa ne urcam pe scena si sa cream impreuna starea aceea de bine pe care am inceput-o in septembrie 2012 si care creste mereu si mereu, caci din iubire suntem facuti si iubire daruim Oamenilor dragi din jurul nostru.

Folkusorul este despre a crea spatiu in care sa fim noi insine, cantand asa cum simtim si asa cum putem noi, fiecare, dupa inima noastra. Folkusorul este despre locul in care invatam impreuna sa daruim si sa primim stare de bine. TU esti cel mai important Om in viata ta, in tine sta puterea de a fi mai bine in fiecare moment al vietii tale si de la tine pleaca forta iubirii de oameni si creatia vietii frumoase; o poti face usor, prin muzica sufletului si prin bun-simt.

Sambata de 26 ianuarie aduce un concert de vioara si chitara, absolut minunat. O seara in care Emilian Florentin Gheorghe (chitara acustica) si Cristi Horia (vioara) se intalnesc intr-o armonie absoluta, dandu-ne bucuria muzicii si placerea de asculta piese cunoscute, cantate intr-un mare fel…

O seara de sambata by folkusor, unde poti sa stai cu prietenii si sa te bucuri cu inima de tot ce-ti este oferit de doi oameni care stiu sa faca muzica buna si sa ti-o ofere din inima

Asa ca hai sa ne vedem in ianuarie 2013 la folkusor, acolo unde tu esti creatorul starilor de bine. Te astept cu chitara in brate si cu inima deschisa! Restul vine de la sine si totul este bine asa cum este!

Hai, ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo, de la folkusor)

P.S. Daca vrei sa “gusti” o bucatica mica din atmosfera folkusorului de pana acum, lasa-ti imaginatia libera si (re)da un ochi si un [click aici pentru serile de folkusor] si [click aici pentru serile by folkusor]

Comentarii

comentarii