O seara magica la folkusor

Oameni buni

Vinerea ce tocmai a trecut a fost o seara magica la folkusor. Toate serile sunt magice in spatiul de folkusor, iar cea de vineri nu a vrut sa se lase mai prejos…

Am avut multi prieteni adunati acolo pentru a se infrupta cu energia fantastica daruita de Ioan Gyuri Pascu, de Vlady Cnejevici si Teo Boar, adica Gyuri & The Blue Workers. Am fost cu totii fermecati de vocile celor trei muzicieni si de virtuozitatea lor si ne-am daruit unii altora stare de bine cum numai la folkusor se intampla…

M-am incumetat si eu sa contribui un pic cu tamburina mea cea rosie la toata splendoarea armonica pe care o creeaza de acesti oameni. Sunt mandru si recunoscator pentru asta, caci e o onoare si o fericire sa “canti” cu asa Oameni. Ce mai, eu, unul, m-am simtit fantastic de bine vinerea trecuta. Si dupa cum am vazut si mi-au scris si prietenii in mesajele lor si dupa cum i-am vazut de bucurosi acolo, la concert, seara de vineri a fost magnifica.

S-a incheiat saptamana asta cu multa bucurie si cu dorinta de a ne revedea acolo, in spatiul folkusorului pentru alte si alte ocazii in care sa aducem fiecare cu noi o bucatica de suflet si de fericire daruita din inima celorlalti.

Si iata ca vine Seara a 9-a de folkusor pe 21 februarie si deja ma gandesc cu bucurie la acele momente in care urc pe scena alaturi de prieteni dragi, cu gandul de a darui o parte din inima mea celor ce vin acolo si asta te cuprinde si pe tine, Omule bun, caci meriti ce este mai bun.

Si ce e mai bun se gaseste acolo, la folkusor, unde prietenii se aduna si se bucura impreuna de stare de bine.

Asa ca sa ne relaxam un pic, sa ne adunam gandurile, sa ne acordam chitarele si sa punem ordine in listele de cantece, caci avem treaba din nou. Avem o treaba si cu sufletul nostru, sa-l intrebam si pe el ce isi doreste. Iar cand aflam raspunsul, care este deja acolo, in inima noastra, sa nu mai stam pe ganduri.

Sa purcedem la a-i da inimii ce este al inimii si sa ne regasim cu prietenii si cu noi insine la folkusorul din joia de 21 februarie!

Tu ce cantece de folkusor ai vrea sa canti si ai vrea sa auzi atunci? Hai, intreaba-ti inima si vei afla imediat! Apoi, spune-mi si mie!

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdam (Bobo de la folkusor)

P.S. In curand vei gasi aici un remember de la seara cu Gyuri si lucratorii sai albastri 🙂 Intre timp, fa-ti lista de piese de folkusor pe care vrei sa vii s-o cantam la folkusorul din 21 februarie si spune-mi-o si mie, sa ne pregatim cu totii pentru atunci, ca timpul zboara pe aripi de folkusor…

Comentarii

comentarii