Ultima cântare de iarna la folkusor

Hei, iata ca am facut ce am facut si aproape am trecut si iarna asta. Am trecut-o cu multa muzica si multa stare de bine la folkusor, in spatiul generos de la Society Pub.

Si, ca sa incheiem iarna cu stare de bine, la folkusor (re)vine trupa BAROCK, ce aduce martisoare minunate pentru doamne si domnisoare.

Este un concert de martisor la folkusor, la care te astept si pe tine, cu toata inima!

Click pe afis, sa poti vedea o bucatica din aceasta seara minunata

Aici ai detaliile evenimentului, pe facebook

Concertul BAROCK se intampla exact in ultima zi de iarna, pe 28 februarie. Despre BAROCK si despre oamenii minunati ce alcatuiesc aceasta trupa, am mai scris cu ocazia ultimului lor concert la folkusor, in ianuarie 2014…

Click sa citesti despre Barock Group

Click aici sa vezi cum a fost la concertul lor din ianuarie

Acum te invit sa-i ascultam impreuna in concertul de martisor la folkusor. Numai asa poti auzi pe bune cat de bine canta si poti vedea cat de bine te simti invaluit in muzica lor.

BAROCK sunt minunati, canta cu bucurie, cu forta si pasiune. Canta bine si daca vii, mai mult ca sigur ca vei dansa mai mult decat vei sta la masa!


Seara 18 de folkusor
, cea din 14 februarie, a fost o bucurie – plina de Oameni frumosi.

Am cântat si ne-am incantat pana pe la 3 dimineata. Multumesc si aici bunului meu prieten, Laci Ernst, pentru profesionalismul si pasiunea sa fantastica de a asigura un sunet excelent la Serile de folkusor!
Si pentru ca esti un tobosar de zile mari, Laci! Esti un minunat, cu totul si cu totul!

Multumesc si tie, prieten drag, Deny Crainiceanu! Multumesc pentru daruirea ta de a cânta cu bass-ul tau fermecat cu toti cei ce s-au urcat pe scena la Jam Session! Ai facut din nou, cu priceperea ta extraordinara, ca fiecare piesa sa sune si mai bine si mai armonios. Ai contribuit major la un Jam Session splendid! Multumesc, dragule!

Click sa vezi albumul de poze Jam Session la Seara 18 de folkusor

Eu zic sa nu mai stam pe ganduri si sa privim inainte catre concertul folkusor de martisor al trupei BAROCK! Ar fi foarte bine daca suni si-ti faci rezervare la Society Pub – telefon 0785 26 26 26 click pentru contact Society Pub. S-a anuntat deja multa lume la acest folkusor de martisor!

Ne (re)vedem, deci, vineri, pe 28 februarie seara, sa ne luam portia de stare de bine si sa primim “martisoare cu cântec”, daruite din toata inima de catre BAROCK!

Hai, ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (BOBO de la folkusor)

P.S. Am avut bucuria sa gazduiesc – in spatiul folkusorului – pe 19 Februarie 2014, lansarea volumului “Arta Sunetelor”, urmata de un concert extraordinar al grupului BASORELIEF. A fost o seara regal!

Click aici pentru poze de la evenimentul Arta Sunetelor – Basorelief.

Un eveniment organizat de Radu Lupascu, caruia ii multumesc inca odata aici, pentru bunatatea si bunul simt cu care ma inconjoara mereu!

P.P.S. E interesanta emotia ce ma trece zilele acestea, caci de pe 1 martie 2014 folkusorul paraseste SocietyPub! Pub-ul se inchide dupa concertul BAROCK, pana la o data necunoscuta – inca. Dar povestea folkusorului merge mai departe! Daca asa se arata, ca Folkusorul sa inceapa primavara intr-o alta locatie fizica, pai atunci asa sa fie! Abia astept sa ti-o dezvalui si tie! 🙂

Comentarii

comentarii