Doi ani de folkusor

Bine te-am regasit!

Am facut noi ce-am facut si am parcurs impreuna doi ani de folkusor…

Bobo costum national1Doi ani de bucurie, de noi prietenii, de cântat si de descoperit cate ceva nou in noi. Doi ani in care am intalnit Oameni minunati, am experimentat stari care mai de care mai speciale, am descoperit ca e complicat de simplu sa fii tu insuti, sa creezi din tine, din interiorul tau, si sa daruiesti acea creatie celorlalti, cu bucurie si fara asteptari.

Au fost doi ani de-a lungul carora eu, unul, am aflat foarte multe despre mine, unele placute, surprinzator de minunate, iar altele mai putin placute, mai ales din punctul de vedere al mintii mele, al regulilor si normelor capatate de la altii sau create de mine insumi, de-a lungul vremii.

Publicul seara 1In acesti doi ani de folkusor am avut revelatii dupa revelatii si stari de bine dupa stari de bine.

Da, am avut si multe frustrari, blocaje si momente in care simteam sa las totul balta si sa steg totul cu un burete imaginar. Insa starea de bine a prevalat mereu, cu mult mai mult decat micile obraznicii ale mintii mele plina si de orgolii, judecati si bariere.

Asa ca, iata, dupa doi ani de folkusor, ma simt extraordinar de fericit ca nu m-am oprit si vreau sa merg inainte. Mereu altfel, dar mereu inainte.

Pâna la urma, folkusorul este un spatiu cu stare de bine.

Un spatiu pe care TU si cu mine il putem umple cu ceea ce alegem mai mult in fiecare moment sa cream. Si daca putem alege sa cream stare de bine, atunci asta sa fie. Mereu mai multa si mereu mai intensa.

PublicMa uit pe pozele facute la serile de folkusor din acesti doi ani si vad o multime de Oameni, care mai de care mai minunat, in felul sau.

Te vad pe tine si pe prietenii nostri, vad bucurie pe fetele noastre, vad simplitate, vad dorinta de a fi mereu mai buni, vad dorinta de a darui bucurie.

Inchid ochii si aud cântându-se folkusor in fiecare din serile in care am fost impreuna acolo. Simt, mai mult ca orice, in fiecare moment de folkusor pe care l-am parcurs, BUCURIA fiecaruia de A FI.

Aceasta manifestare de A FI nu are limite si nu are zagazuri. Iar daca simtim zagazuri, acestea sunt doar cele puse de fiecare dintre noi. Si tot noi le putem scoate, darama sau transforma.

Da, au fost si vor mai fi la folkusor si orgolii si ciudatenii si nevoie de atentie si frica de a pierde si dorinta de a impresiona si nevoia de a fi primul intre ceilalti, cu orice pret. Da, acolo unde sunt Oameni, sunt de toate. Si ce bine este ca e asa.

Avem puterea de a experimenta mereu mai mult Bucuria de A Fi.  Bucuria de a crea stare de bine si de a o darui celorlalti, intr-un spatiu infinit si mereu crescator.

Sunt plin de bucurie pentru tot ce-am trait pâna acum, impreuna cu tine, la folkusor. Sunt extraordinar de fericit pentru fiecare om pe care l-am intalnit acolo.

Multumesc cu recunostinta tuturor celor care au trecut pragul folkusorului, macar o data, fie si pentru cateva minute! Nu as fi putut crea niciodata starea de bine si bucuria de acolo, fara tine, fara ei.

Si nu as putea vreodata s-o creez in continuare, fara Oameni!

Aproape ca nu-mi vine a crede ca au trecut doi ani, dar realitatea imi arata ca se poate… Se poate sa-ti urmezi visele inimii tale, atunci cand pui vointa sa urmeze dorintei…

Bobo cu chitara 1Cu totii avem dorinte… Insa ele raman doar dorinte, daca nu punem vointa sa le urmeze. Ma bucura acest drum al dorintei urmata de vointa! Pe acest drum simti ca traiesti si existi cu adevarat. Pe acest drum devii creator. Cand ai doar dorinte e moale, e caldut si nu avansezi nicaieri…

Cand, insa, adaugi vointa la dorinta, viata curge! Traiesti, creezi, te bucuri, plangi, simti cu adevarat toate emotiile, esti viu!

Senzatia este uluitoare, e magnifica! Mi-am invins propriile temeri, propria frica si lene, propria stare de asa zis confort si am facut ceva mereu si mereu, catre visul meu!

Si merg inainte, caci actiunea catre ceea ce simt ca-mi place ucide frica si ucide starea de amorteala si neincrederea…

Nu e putin lucru, pentru mine, sa ma uit de-a lungul celor doi ani si sa retraiesc emotiile traite in fiecare seara in care s-a cantat .

Am pus aici un link catre galeria foto a serilor de folkusor din ultimii doi anisi link catre concertele by folkusor

Seara_2.3 la doi ani 1024pix

Pe 5 septembrie 2014, de la 7 seara incolo, ne (re)intâlnim, la Seara de doi ani de folkusor!

Locul? La Piazzetta, langa Bucur Obor

Cine cânta? Tu, eu si oricine altcineva doreste sa imparta cu noi bucuria de a fi cu prietenii sau de a-si face noi prieteni acolo.

E suficient sa-mi trimiti un email la bobo@folkusor.ro si gata, te-ai inscris sa cânti la Open stage

Hai, ia-ti chitara si invita-ti prietenii sa cântam live, pe 5 septembrie!

Se implinesc doi ani de folkusor si te invit sa sarbatorim acest moment cu simplitate si cu stare de bine!

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

P.S.Linkul catre pagina FB a evenimentului este aici

Comentarii

comentarii