Concert de folkusor: BAROCK group. In deschidere Bobo feat. Daniel Croitoru

Nu s-a terminat bine ultima seara de folkusor, pe 4 iulie, ca am si fost intrebat de mai multi prieteni: “Cand e urmatoarea”?

Cum si mie imi place mult sa ma intalnesc cu tine, n-am mai stat pe ganduri: urmatoarea Seara de folkusor se face tot intr-o vineri si tot in iulie.

Seara folkusor 2.2 final 1024px Si cum n-am putut sa merg la concert la BAROCK pe 4 iulie (eu fiind la intalnirea cu tine de la folkusor :-), m-am gandit ca nu e ocazie mai buna decât sa-i am si pe ei invitati intr-un super concert de folkusor!

Asa ca, invita-ti prietenii pe 25 iulie 2014, de la 8 seara, La Piazzetta Bucuresti, la o seara LIVE cu stare de bine!

In deschiderea concertului BAROCK,  TU, cu mine si cu bunul meu prieten Daniel Croitoru, vom cânta folkusor.

Daniel (tobosarul trupei Barock), cu sensibilitatea sa extraordinara, m-a primit cu atâta drag in sala lui de repetitii si ma imbratiseaza cu inima lui generoasa in fiecare moment in care il intalnesc.

Unde mai pui ca ma invata sa bat la tobe si ma “suporta” cu stoicism cand gresesc, avand mereu o vorba buna si-un zambet pentru mine. Ne plac amandurora multe din piesele de folk si rock ale anilor trecuti, asa ca ne-am apucat acum cateva saptamani sa cantam impreuna cu chitarele.

Si de atunci nu ne mai oprim (decat sa batem in tobe 🙂 Asa ca m-am gandit sa facem amandoi un recital de folkusor in deschiderea concertului BAROCK.

Insa ca totul sa iasa perfect, avem nevoie de tine, sa vii si TU, sa canti cu noi!

Tocmai bine ca sa ne in “incalzim” vocile si sa ne “bagam in starea de LIVE” pentru recitalul BAROCK-ului! Parca vad ca o a dansam pe mese la muzica lor plina de nerv si de ritm si o sa cântam si o sa ne incântam la maxim, cu totii!

Vezi cat de bine suna propunerea, nu?

Barock la folkusorMuzicienii de la BAROCK imi sunt foarte dragi si sunt mereu extrem de bucuros sa-i am oaspeti pentru tine, la folkusor.

De data aceasta, trupa se pare ca vine cu o formula surprinzatoare, de rock acustic. Ceva frumos si de care sunt sigur ca te vei indragosti si tu!

Aici o frumoasa aducere aminte de la ultimul concert al trupei Barock la folkusor.

A fost senzational atunci, iar pe 25 iulie va fi, din nou, un recital fantastic! Nu trebuie sa ma crezi pe cuvânt, vino sa vezi si sa auzi chiar tu si apoi mai vorbim!

Initial anuntasem si Open stage pe 25 iunlie, insa nu ar fi destul timp pentru toti cei care s-au inscris la sectiunea asta sa cânta inaintea concertului BAROCK.

Asa ca m-am hotarât sa fac o seara de folkusor separata (in cateva saptamani), pentru Open Stage. Va fi atunci doar Open stage, pentru tine, ca sa poti veni cu prietenii si sa le cânti pe saturate.

Deci, sa ne (re)vedem cu bine, zic, sa cântam impreuna folkusor, iar apoi sa ascultam rock cu BAROCK!

Pe 25 iulie, La Piazzetta.

Pentru rezervari, suna direct la pub: 0749 12 12 12 sau mergi direct pe site http://lapiazzetta.ro/

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag, Bogdan (Bobo de la folkusor)

P.S. Si daca ai fost si daca nu ai fost,  iata aici cum ne-am distrat la ultima Seara de folkusor, de pe 4 iulie. Am pus acolo un videoclip care suna bine de tot…

Comentarii

comentarii