Ecouri Barock de la folkusor

Vineri, pe 21 ianuarie 2014 am avut parte de un concert minunat cu trupa BAROCK Group pe scena unde se face folkusor. Ei au deschis, practic, seria de concerte “By folkusor” de anul acesta.

Afara era o vreme câineasca, cu gheata pe jos si vant de te taia pana la os, tinandu-i pe multi dintre noi in case. Si totusi, am avut prieteni de-ai folkusorului si ai BAROCK-ului venind la concert, facand ca atmosfera sa devina fierbinte de tot!

Toti cei 5 muzicieni din BAROCK au cantat cu vâna, cu pofta si cu pricepere si cu totii am avut parte de o stare de bine unica, fantastica. Se vede clar cat de sudati sunt, cat de bine se sincronizeaza si cata lejeritate au in a canta tot felul de cantece, compozitiile lor sau cover-uri indragite.

Da, o experienta minunata aceasta seara de folkusor, cu rock barock!

Multumesc din toata inima lui Dan Oancea (voce), Cristi Luca (chitara), Denny Crainiceanu (chitara), Dan Croitoru (tobe), Viorel Pascu (bass) pentru maiestria cu care ne-au cantat si incantat!

Multumesc lui Mihai Manea cROCo pentru diplomatia, generozitatea si suportul dat din suflet! Multumesc lui Stefan pentru dedicarea sa in a face fotografii de super-calitate si de a ni le impartasi si noua, cu atata drag!

Si multumesc, de asemenea, tuturor acelora care au ajuns la concert si au contribuit cu totul si cu totul la acea seara unica de solid rock!

Am pus aici un link catre albumul cu poze de la concert, in care poti vedea pe cativa dintre cei ce au fost acolo si poti sa “simti” un pic din starea excelenta pe care am trait-o noi in 24 ianuarie 2014

Urmeaza alte concerte, urmeaza o seara de folkusor, candva, in februarie. Inca lucrez la planificarea Serii 18 de folkusor, asa ca stai pe aproape si vei afla prima/primul cand ne vedem din nou!

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

Comentarii

comentarii