Sa fie Jam la folkusor! Sa fie stare de bine!

Iata ca vin sa va invit la o noua intalnire la folkusor, sa ne mai bucuram cantand si sa ne bucuram de a fi impreuna.

Este Seara a 18-a de folkusor – prima din 2014!

Dupa Anul Nou si atata zapada, m-a apucat iar cheful de cantat cu prietenii. Normal, nu? O parte dintre ei ma intreaba deja, de-o vreme incoace, cand mai fac un folkusor? Iata, a venit vremea, zic!

Asa ca: ne anuntam fiecare prietenii si-i invitam si pe ei. Ne pregatim chitarele sau ce instrumente are fiecare, facem vocalize si ne preparam vocea ca sa ne apucam de “facut” folkusor pe 14 februarie, la locul stiut, in sala de jos de la Society Pub

Mi-e dor de un Jam session cu Dorin, cu Lucuta si cu Denny, cu Onu, cu Zoli si Isa, cu Cristi si Gyuri si cu toti ceilalti care au urcat pe scena folkusorului… Mi-e dor sa cant cateva piese cu Carmen si cu Simona si sa tin ritmul cu Orlando…

Mi-e iar dor sa ascult atatia si atatia oameni dragi care au daruit cu cantecele lor scena folkusorului de-a lungul celor 17 seri de folkusor de pana acum.

Mi-e dor si sa bat in tobe, sa zdrangan tamburina si sa ma bucur din toata inima de prieteni buni din jurul meu. Mi-e dor sa-l vad pe Robert cum da din tata inima in Djamba lui

Si mi-e tare dor sa “descopar” cum mereu apare cate cineva “nou”, care nu a mai cantat la folkusor, dar vine acolo cu bucurie si ne daruieste din harurile sale, din tot sufletul.

Mi-e a bucurie mare sa vad oamenii ce vin acolo cum se bucura batând din palme si umplandu-si inima cu toata starea de bine ce se creeaza.

Mi-e dor sa-mi imbratisez prietenii de la folkusor, pe toti cei care au trecut vreodata pe acolo, pana acum. Pe toti, pe toti!

Care dintre ei vor (re)veni si pe 14 februarie inca ramane de vazut, caci fiecare are viata lui si treburile lui. Dar cine va (re)veni e binevenit inca de pe acum! Va astept pe toti acolo, pe 14 februarie!

O sa iasa un Jam session de toata frumusetea – asta e intentia si a fost lansata deja!

Ca doar despre asta e vorba: sa ne simtim bine si sa dam starea de bine si celorlalti. Cine a mai fost la folkusor, stie… 🙂

Asa ca, nu mai intind vorba, hai la folkusor pe 14 februarie!

Daca stii sa canti si vrei, poti sa o faci impreuna cu noi, live, pe scena, in fata prietenilor.

Daca nu stii sa canti, sau nu ai chef s-o faci atunci, ei bine, te alegi cu starea de bine ascultandu-ne pe noi, ceilalti, care ne vom sui pe scena sa facem folkusor!

Te rog sa-mi dai un email la bobo@folkusor.ro, sa-mi spui daca te inscrii la Jam session sau la Open stage!

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

P.S. Ai vazut cat de fenomenal a fost la ultima seara de folkusor ? Ai aici un link unde poti sa (re)vezi pozele de atunci. Te asteptam sa “facem” impreuna ca seara 18 de folkusor sa fie si ea fenomenala!

Comentarii

comentarii

One thought on “Sa fie Jam la folkusor! Sa fie stare de bine!

  1. Pingback: Ultima cântare de iarna la folkusor | Folkusor