Hai sa cantam la 1 An de folkusor!

Salutare, dragelor si dragilor!

Azi se implineste fix Un An de cand ne intalneam la prima seara de folkusor! Iata ca timpul trece frumos si cu folos, iar azi, la un an, am multa bucurie in suflet si multa pofta de a canta si de a co-crea cu voi, stare de bine!

A trecut o vara frumoasa si incepe o toamna minunata, in care avem din nou ocazia sa ne revedem si sa punem laolalta inimile noastre atat de dornice de muzica si de bucurie.

Am chef de joaca, am chef de a face totul cu usurinta si cu drag; am dorinta multa de a ma intalni cu voi la folkusor, sa cantam, sa ne hlizim, sa ne jucam, sa dansam si sa ne amintim ca suntem cu totii niste copii mari in haine de adulti.

Deci, dragelor si dragilor, hai sa ne (re)vedem in joia de 12 septembrie 2013, pe la 8 seara, la Society Pub! La Seara 15 de folkusor! Rezervarile se fac pe email, la bobo@folkusor.ro. Tot aici se fac si inscrierile pentru scena.

Eu imi iau chitara si starea de bine cu mine, las in urma asteptarile si judecatile si plangerile de tot felul si joi sunt acolo!

In sufletul nostru ramanem copiii frumosi si liberi ce-am venit pe lumea asta pentru a darui si a primi stare de bine – chiar daca pe parcurs multi dintre noi ne-am gasit sa ne mai complicam vietile pe ici pe colo, vrand sa fim mai ca altii decat ca noi insine 🙂 Dar este leac si pentru asta, doar sa alegi sa-l afli si apoi sa-l aplici!

Am implinit Un An de folkusor si tare-s mandru si bucuros! Sunt recunoscator voua, celor care ati trecut “pragul” folkusorului in acest an si ati adus cu voi multa bucurie si pofta de viata!  Va multumesc cu recunostinta, va respect si va invit sa cream impreuna Multi Ani frumosi de folkusor! Incepem cu Seara a 15-a! Vii si tu la joaca?

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

P.S.  Din experienta de pana acum, fumatul in spatiul folkusorului nu a adus nimic bun, nici celor care sunt fumatori, nici celor fara de acest obicei, asa ca se va fuma in curte sau sus, in bar! Ne ocupam viata prea mult cu a fi seriosi, a fi maturi si super-responsabili, mereu pusi pe cautat nod in papura, cu a fi nemultumiti ca n-avem si ca nu ni se da si nu ni se face! Ne place tare mult sa fim victime si am cam uitat sa ne mai bucuram. Asa ca in spatiul folkusorului, fitzele, asteptarile si judecatile, plangerile si nemultumirile nu au ce cauta! Sa le lasam acasa, zic! Sau sa le punem intr-un tomberon, in drum spre pub. Sa vedem cum ar fi sa ne bucuram de ceea ce avem deja. Spatiul ocupat de nemultumiri si asteptari s-ar putea umple cu stare de bine, cu recunostinta si bucurie, zic! La Multi Ani frumosi, Oameni buni!

Comentarii

comentarii