Sărbătorind ziua țării România

Prietene drag, e din nou timpul să ne îmbrăcăm de sărbătoare și să ne adunăm spre a ne bucura de ziua țării România.

E din nou vremea de sărbătoare. E din nou vremea de a cânta despre țara asta fascinantă cu numele România. Căci sărbătorind ziua țării România, ne sărbătorim pe noi înșine. Sărbătorim și cinstim istoria neamului nostru și onorăm pământul acesta românesc care, cu atâta iubire ne dă viață, ne hrănește, ne primenește, ne adapă setea, ne spală păcatele și ne odihnește trupurile.

Folkusor cu steagMinunea asta de țară ne găzduiește în fiecare zi a anului.

Se cuvine ca măcar de ziua ei să-i cântăm și să o sărbătorim cu toată inima, dacă nu reușim să o binecuvantăm în restul anului, fiind prea preocupați să o scormonim de bogății pe care să le consumăm prea des fără măsură.

E timpul să-nțelegem istoria de mâine… E timpul să-nțelegem că pâinea naște pâine…”

Pe 1 Decembrie 2012 am făcut prima Zi de folkușor de România. Ne-am adunat din nou pe 1 Decembrie 2013, apoi pe 1 Decembrie 2014, in Parcul Carol.

De fiecare dată, cine a avut, cine a simțit si cine a voit să se îmbrace cu ie, a făcut-o spre bucuria proprie și spre a se onora pe sine și veșmântul românesc tradițional, atât de frumos și de valoros.

Folkusor 1 Decembrie 2015 800x600Pe 1 Decembrie 2015, de la 7 seara îți propun o nouă întâlnire de ziua țării România.

Și îți propun, din nou, să ne îmbrăcăm cu ie și să simțim românește, cântând românește!

Locul de întâlnire rămâne George and the Dragon Pub, pe strada Cuza Voda 46 (pentru detalii si harta click aici)

E din nou timpul să ne bucurăm de pacea din inima noastră și de pacea din jurul nostru.

E timpul să ne (re)amintim din cântecele de suflet ale românilor de pretutindeni și să le cântăm cu bucurie și recunoștință.

Fundal

Trăim in țara România, pe 1 Decembrie 2015 e ziua tării România și pe bune dacă și eu și partenerul meu de scena Daniel Croitoru simțim ca in acea zi să facem altceva mai minunat decât să ne întâlnim cu tine și să cântăm românește folkușor!

Hai, că e ușor! E folkușor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkușor)

Io_1

 

Comentarii

comentarii