Se face anul de folkusor

Dragelor si dragilor

Pe 6 septembrie 2012 se intampla Seara 1 de folkusor, un eveniment facut cu inima deschisa, fara asteptari, doar cu dorinta de a darui stare de bine si a oferi spatiu pentri oricine isi doreste sa cante inimii sale si prietenilor sai. Seara 1 de folkusor a iesit fantastic (click aici pentru a rememora acea seara), asa ca am continuat aceasta stare de spirit.

Au urmat alte seri de folkusor, una mai frumoasa ca alta. S-au legat prietenii, s-au cantat cantece de toate felurile, s-au daruit zambete si s-a creat stare de bine mereu si mereu.

Daca ai fost acolo, la macar una dintre aceste seri, stii despre ce vorbesc

Ei bine, se apropie luna septembrie, cand folkusorul face 1 an de zile si ma intreb cum ti-ar placea sa fie petrecerea aniversara?

Dupa o vacanta de vara pe care fiecare si-a petrecut-o cum a dorit si cum a ales, multi dintre voi m-au intrebat deja cand mai e folkusor?

Ma gandesc ca ti-ar pica bine si tie sa ne revedem intre-o zi de septembrie, sa ne folkusorim din nou si sa incepem un nou an de folkusor, cu forte noi si cu alte si alte intamplari si stare de bine. Dar, ca fiecare sarbatoare speciala, aniversarea de un anisor a folkusorului, cred, ar fi frumos sa fie deosebita si speciala, pentru ca meriti asta din plin.

Asa ca, te rog sa-mi trimiti un comentariu mai jos, despre cum te-ai simtit la serile de folkusor si mai apoi, ce ti-ar placea sa vezi si sa asculti in septembrie la 1 An de Folkusor?

Nu am stabilit inca data exacta, caci ma gandesc ca ar fi bine sa te intreb si pe tine despre asta. Oricum, ma gandesc la vineri, 13 septembrie ca la o data buna pentru a ne revedea.

Ce zici, cum simti sau cum vezi tu propunerea asta? Ce-ai vrea sa fie mai bun si mai frumos la folkusorul de 1 an?

E foarte importata parerea ta pentru mine, asa cum TU esti important pentru mine – ca si co-creator al folkusorului, asa ca astept mai jos comentariul tau…

Hai, ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

P.S. Aici ai linkul catre poze si amintiri de la toate serile de folkusor, de la Seara 1 pana in prezent.

Comentarii

comentarii