Seară de Folkușor – 8 aprilie 2022

Salutare, salutare

A trecut mai bine de jumătate de an de când ne-am încântat cu poftă, la o Seară de Folkușor live.

Mi-e dor de tine, mi-e dor să cânt(ăm), mi-e dor de acea stare de bine specială, pe care o simt doar atunci când am chitara în brațe și sunt alături de tine și de prietenii mei buni din Trupa de Folkușor.

Sunt vremuri pline de neprevăzut, pline de teamă și de război în preajmă, tocmai de aceea zic să ne mai întâlnim și să petrecem timp împreună ori de câte ori apare ocazia.

Așa că, pe 8 aprilie, de la 7 seara ne adunăm în același loc unde ne-am întâlnit și astă vară. La HashTag Pub, în București, aproape de intersecția de la Bucur-Obor (click aici pentru adresa). Hai să ne (re)întâlnim, să ne bucurăm, și să cântăm live.

Noi, cei din Trupa de Folkușor – Daria, Anca (fetele cu voce minunată), Daniel cu tobele, Costel cu chitara, Stelian cu bass-ul și eu în persoana mea, ne apucăm de niște repetiții, ca să fim în formă maximă la revederea cu tine.

Trupa de Folkusor 2018

Nu uita ca în preajma zilei de 8 aprilie să faci rezervare la HashTag Pub (numărul e pe afiș și pe net). Intrarea e liberă, nu e cu bilet.

Hai, invită-ți prietenii și hai să cântăm live cum numai tu împreună cu noi știm s-o facem, simplu și minunat!

Hai, că e ușor! E folkușor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la Folkușor)

P.S. Aici poți să revezi concertul de astă vară, ca să-ți faci o idee despre cum a fost atunci și să-ți imaginezi cum va fi de frumos pe 8 aprilie 2022

Comentarii

comentarii