Folkușor la mare, 10 septembrie 2021

Hei și uite că unde se întâmplă de două ori, a treia oară vine de la sine, mai devreme sau mai târziu… Am avut bucuria să facem seri de Folkușor pe plaja de la Jupiter și în 2018 și în 2019…

Anul acesta, într-o vineri, pe 10 septembrie 2021, tot pe plaja de la Jupiter vom cânta împreună cu tine. E weekend, e la mare, e pe plajă, e de la 8 jumate seara, deci ai timp să-ți termini treburile și să ajungi acolo până începem concertul.

Dacă ajungi mai devreme, bagă-te un pic în apa mării și bălăcește-te, că ar fi și păcat să nu te bucuri și de asta. E super tareeeeeeee!

Împreună cu Daria, Anca, Dan, Costel, Stelian și Andrei (adică Trupa de Folkușor), aștept cu nerăbdare revederea cu tine.

Apropo, facem din întâlnirea asta o sărbătoare, căci se împlinesc 9 ani de la momentul când am început Folkușorul!
Și ce bine se arată ca un așa moment de aniversare să-l facem pe plajă, împreună cu tine și cu sunetul mării…

Așadar, fără multe alte vorbe, noi ne apucăm de treabă, facem repetiții, facem un super play-list să ne meargă tuturor la inimă cântecele și te așteptăm, cum am zis: pe plaja de la Jupiter, pe 10 septembrie 2021, de la 8 jumate seara.

Hai cu noi la mare!

Vii și tu să ne bucurăm împreună, cântând, la aniversarea a nouă ani de folkușor?

Hai, că e ușor! E Folkușor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo) și Trupa de Folkușor

P.S. Ia uite aici cum a fost la concertul din 23 iulie. Poate te vezi și pe tine în filmare. Și dacă dai un Share și Subscribe, apreciez mult. Să dăm mai departe starea de bine!

Comentarii

comentarii