Folkușor de Dragobete

Dragilor,

Nici nu a început bine anul 2018 și m-a apucat un chef grozav să cânt(ăm) la Folkușor. Număr zilele până pe 24 februarie, când, de Dragobete, ne vom întâlni în Parcul Tineretului, la Cafeneaua Actorilor.

E deja tradiție să ne îmbrăcăm de sărbătoare în port popular românesc și să cântăm de dragoste, în ziua de Dragobete.

Chiar vorbeam cu Dan zilele acestea că mai avem niște piese frumoase de dragoste, pe care ori nu le-am cântat încă la Folkușor, sau le-am cântat atât de demult încât e timpul să le re-aducem în inimile noastre.

Că tot veni vorba, tu ce preferință de cântec de dragoste ai?

Noi, cei din Trupa de Folkușor ne apucăm curând de repetiții ne pregătim fiecare cămeșa sau ia și lăsăm să ne învălui mereu mai mult bucuria revederii tine. Ooof, câtă treabă avem 🙂

Dă sfoară în țară că vine Folkușor de Dragobete, iar dacă ai și un prieten care ar vrea să cânte cu chitara câteva cântece de dragoste lângă noi, pe scenă, spune-i să îmi dea de veste din timp. Ca să îi facem loc pe scenă, cum se cuvine.

Și dacă te-aș întreba ce ai vrea să fie diferit la Folkușor față de cum a fost până acum, ce mi-ai răspunde? Dă-mi un email la bobo@folkusor.ro cu răspunsul tău, care e extrem de important pentru mine.

Hai, că e ușor! E Folkușor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la Folkușor)

P.S. Până în februarie, pe 24, ia uite cum (ne-)a fost la precedenta cântare de Folkușor, pe 1 Decembrie 2017

 

Comentarii

comentarii