Remember Folkusor de Dragobete

”Deschide-ți, oameni, ferestrele din inimi
Să intre primăvara, până la cei din voi…!”

Așa a început seara de Dragobete. Cu o piesă a trupei Semnal M. O piesă new entry la Folkușor. Și nu a fost singura piesă nouă.

Ne-am adunat din nou, cu mic, cu mare, de Dragobete, pe 24 februarie 2018. La Cafeneaua Actorilor, din Parcul Tineretului.

A fost plin ochi de oameni frumoși. Și scena a fost plină ochi, de oameni frumoși. A fost nemaipomenit să stau pe scenă și să primesc cu bucurie bucuria tuturor celor de acolo. S-a cântat din sală cum parcă niciodată nu s-a cântat până acum.

M-au copleșit de bucurie zâmbetele oamenilor, dorința lor de a dărui stare de bine unii altora.

Trupa de Folkușor a crescut și de data aceasta am fost pe scenă subsemnatul, Daria, la voce, Dan la tobe, Stelian la bass, Costel la chitară, Anca la voce,  Szili la clape. Și tare bine ne-am auzit cu pianul lui, adăugat chitarelor noastre.

Ah, nu vreau să-l las deoparte pe Andrei, micul toboșar care a devenit deja membru de bază în trupă. Este atât de bucuros să cânte cu noi și noi așa de fericiți să-l avem pe scenă, alături. Dacă l-ai observat când bate la tobe, știi ce vreau să spun.

Am făcut și niște înregistrări video. Până le prelucrez și le postez, pun aici albumul foto de la Folkușorul de Dragobete 2018.

Te rog să-mi trimiți un comentariu la bobo@folkusor.ro despre cum te-ai simțit la Folkușor de Dragobete și ce ai dori să fie altfel la următoarele noastre întâlniri. Pentru mine e foarte important să aflu asta direct de la tine.

Curând voi adăuga și înregistrările video. Și tot curând voi veni cu o surpriză frumoasă pentru tine. Spune-i provocare… Stai pe aproape!

Hai, că e ușor!
E Folkușor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo, de la Folkușor)

P.S. Nu uita să-mi trimiți un comentariu la bobo@folkusor.ro despre cum te-ai simțit la Folkușor de Dragobete și ce ai dori să fie altfel la următoarele noastre întâlniri.

 

Comentarii

comentarii