Vine Marius la folkusor, de Martisor!

Dragelor si dragilor

Dupa multi multi ani de zile de cand astept asta, am bucuria de a-mi “vedea” unul din vise in realitate…

Era prin anul 1983 cand ascultam la radio grupul Poesis (Marius Batu si Eugen Baboi) cantand la “Cenaclul Flacara” si invatam si eu cantecele lor… Cred ca am  cantat “melodia cu vrabia” (Cantec Soptit) si “Soldatul” de sute de ori de atunci… Si “Elegie”… Pe vremea aceea imi doream doar sa pot ajunge la concertele Poesis, nu credeam ca pot visa la mai mult…

Anii au trecut si la un moment dat m-am trezit prins in valtoarea vietii si cantam numai pentru mine insumi, acasa… Dar il ascultam pe Marius cantand cu Pasarea Colibri si ma umpleam mereu de fericire… Doamne, cum canta omul asta… nu m-am plictisit niciodata de muzica lui si a Poesis-ului…

Prin 2003, cred, l-am cunoscut in persoana pe Marius Batu la Casa Eliad… M-am simtit extraordinar sa-l vad in carne si oase pe unul din “mentorii” mei din copilarie, cantand la cativa metri de mine, iar apoi stand la aceeasi masa si vorbind… Ne-am cunoscut din ce in ce mai bine, am fost la multe din concertele sale in ultimii ani, il iubesc si il pretuiesc enorm pe acest Om… Cand a fost sa fac folkusorul, atunci, la inceputuri, l-am intrebat cum ii suna ideea si Marius m-a incurajat sa o fac, fara sa stea pe ganduri… Este un prieten adevarat, caruia ii multumesc si acum, pe calea aceasta ca este in viata mea, ca un spirit ce ma inspira atat de frumos!

Si iata ca acum, pe 1 Martie 2013, Marius Batu vine la folkusor sa cante si sa ne incante!

Un vis frumos al meu este pe cale sa se realizeze si sunt extrem de fericit ca pot impartasi aceasta bucurie cu tine. Bucuria ca pot sa ofer spatiul in care Marius Batu sa vina si sa-ti daruiasca si tie, Omule drag, o bucatica din divinitatea muzicii facuta de el si multa bucurie de a darui stare de bine. Marius stie sa daruiasca si o stie face extraordinar de frumos si cu generozitate.

Pe 1 martie eu am sa fiu la folkusor (click aici pentru detaliile locatiei si rezervari), Marius Batu va fi acolo. Acolo este locul in care sa fi si tu, caci totul se intâmpla pentru tine, de martisor!

Hai ca e usor! E folkusor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo de la folkusor)

P.S. Iti ofer aici doua piese ( Voi fi stea si 2000 de ani) in care Marius Batu isi pune sufletul pe tava pentru Oamenii ca tine. Mult mai mult vei “primi” la folkusor, pe 1 Martie, daca esti acolo, la folkusor.

 

Comentarii

comentarii