Folkușor pe malul mării – 8 septembrie 2018

Pe 8 septembrie 2018, am revenit cu toată Trupa de Folkușor la mare. Tot ceea ce știam înainte să plecăm acolo era că vom avea o scenă pe plajă, undeva, la Jupiter și că vor fi aproape o mie de oameni cărora le vom cânta.

Și mai știam că vrem să ne simțim bine, să cântăm cu toată inima și să ne bucurăm de atmosfera minunată la mare. Până la urmă, ce altceva mai ai nevoie pentru a te simți bine, când ești înconjurat de prieteni și poți să cânți pe malul mării, cu un foc de tabără și cu un joc de artificii la final?

E greu, ca să nu spun că e imposibil să redau starea de bine pe care am simțit-o cântând în fața a câteva sute de oameni, care și ei cântau împreună cu noi…

E fascinant și înălțător să vezi, să auzi, să simți bucuria oamenilor și să faci parte din ea. Dacă ai fost acolo, știi ce vreau să evoc aici.

Am avut și șansa să-l avem la butoane pe Laci, căruia îi mulțumesc și aici pentru efortul de veni de la Târgu Mureș până la Jupiter pentru a ”face” sunetul pentru noi!

Dacă nu ai fost cu noi pe 8 septembrie, fă bine și vino data viitoare la Folkușor (pe 28 septembrie 2018, în București), căci starea de bine se creează împreună cu tine, cu inima și se trăiește cu sufletul!

Iar la Folkușor, TU ești cea mai importantă parte din această trăire!

Hai, că e ușor!
E Folkușor!

Cu drag,
Bogdan (Bobo, de la Folkușor)

Comentarii

comentarii