Hai sus pe scenă! La Folkușor!

Eeeeh, cam greu s-a lăsat dusă iarna asta; se pare că-i place pe aici mai mult decât ne place nouă să o suportăm cu frigul și zăpezile ei.

Și cum primăvara își face loc, îmi aduce multă dorință de a cânta cu tine, la un nou Folkușor. După Dragobete, Dan a venit cu o propunere care este dorința mea dintotdeauna, anume să urci și TU pe scenă, să cânți – poate pentru prima dată acompaniat live.

Te invit, deci, să urci pe scena Folkușorului. Să ai parte de momentul tău de bucurie, cântând cu o trupă live! Dacă ți-a plăcut până acum să fredonezi piesele din sală, stai să vezi cum e și când stai sus, pe scenă! E magnific. Crede-mă pe cuvânt până când vei simți chiar tu asta! Și atunci nu vei mai crede, ci vei ști.

Prin urmare, îți propun să faci cinci pași simpli:

  1. Alegi să cânți la Folkușor de Cireșar. O piesă, maxim două.
  2. Trimiti un email la bobo@folkusor.ro, până pe data de 30 Aprilie (inclusiv), și-mi spui ce vrei să cânți.
    Te rog să alegi melodii de folk, în limba română. De genul celor pe care le cântăm acolo. Dacă vrei, îți trimit lista cu piesele pe care le-am cântat vreodată sau pe care urmează să le cântăm, ca să-ți alegi de acolo ceva.
  3. Îți inviți prietenii la Folkușor.
  4. Vii la cele două repetiții cu trupa, pe care o să le organizez în luna mai special pentru tine, astfel încât să alegem împreună tonalitățile din care poți să cânți cel mai bine și să ne familiarizăm împreună. Repetițiile sunt ele în sine o bucurie, așa că ai aceste două momente ca bonus 🙂 O să-ți trimit detaliile despre repetiții după ce te înscrii. Cu cât ai fost mai rar pe o scenă live, cu atât ai mai multe șanse să fii acceptat mai ușor.
  5. Vii pe 31 mai la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului și cânți de mama focului, iar noi îți ”ținem spatele”.

Ușor, nu-i așa?

 

Așa că nu mai sta pe gânduri și scrie-mi la bobo@folkusor.ro chiar acum!
Și eu și toți ceilalți din trupă abia așteptăm să cântăm cu tine.

Te voi susține împreună cu Dan Croitoru (Taylor, de la tobe), Stelian Cristez (tăcutul zen, de la chitară bass), Daria Gănescu (spiridușa cu vocea cristalină), Szili Iakab (entuziastul cu clapele), Costel Duță și Anca Dinvale (chitaristul ”stângaci” și doamna sa, părinții lui Andrei – minitoboșarul minune).

Va fi o seară super, o seară Folkușor pentru tine, în care TU poți fi vedeta principală. TU vei fi pe scenă, iar prietenii tăi în sală, cântând și bucurându-vă împreună. Vom face cu toții o stare de bine cum nu s-a mai făcut până acum și o vom împărți între noi, înmulțind-o. Că merităm!

Hai, că e ușor! E Folkușor!

Cu drag,
Bogdan Ungureanu (Bobo, de la Folkușor)

P.S. Știi că la Folkușor nu e despre a cânta perfect. Este despre a ne simți liberi de prejudecăți, despre a ne simți bine și a ne bucura că putem să trăim frumos, cântând piesele copilăriei și adolescenței noastre. Așa că dă un ochi pe lista propusă, înscrie-te la cântat și hai la repetiții, că timpul trece!

P.P.S. Aici e un link către o înregistrare de la Folkușorul de Dragobete, din 24 februarie.  Iar aici găsești poze de atunci. Cum ar fi să fii și tu pe scenă, în următorul album de fotografii?

Comentarii

comentarii